Muzika

VIDEO: Vreli susreti Hajdi Klum i zvijezde "Igre prijestola"

Njemačka manekenka Hajdi Klum pojavljuje se u spotu "Fire Meet Gasoline" za novi hit popularne pjevačice Sija.
VIDEO: Vreli susreti Hajdi Klum i zvijezde "Igre prijestola"
Portal AnalitikaIzvor

U vrućim scenama joj se pridružio Pedro Paskal, glumac poznat TV publici kao Oberina Martela iz hit serije "Igra prijestola".

Spot je režirao Franćesko Karocini, a ekipa je na setu spojila ugodno s korisnim: muziku potpisuje Sija, a liniju donjeg rublja koji se u njemu nerijetko vidi - Hajdi Klum. U scenariju se našla i poznata plava perika koju nosi Sija i koja je na omotu njenog albuma "1000 Forms Of Fear".

- Sija je jedna od onih nevjerovatnih umjetnica koje u svoj posao unose mnogo strasti i oduševljena sam što sam dio njenog spota za pjesmu "Fire Meet Gasoline". Sjećam se da sam bila oduševljena kada sam prvi puta čula njezin glas u "Breathe Me" - izjavila je Hajdi Klum, i dodala kako joj se sviđaju i mnoge pjesme koje je Sija pisala za druge izvođače.

Sia je s uspješnog albuma do sada objavila hitove "Chandelier" i "Elastic Heart", a poznata je i kao autorka tekstova za hitove "Diamonds" (Rijana), "Double Rainbow" (Keti Peri), "Perfume" (Britni Spirs), "Invincible" (Keli Klarkson) i "Pretty Hurts" (Bijonse), a radila je i sa Selin Dion, Kajli Minog i Anđelom Hejz.

Izvor: T portal 

Portal Analitika