Zabava

Nina Morić pokušala samoubistvo jer joj bivši uzima sina?

Hrvatska manekenka koja je navodno pokušala da se ubije, na takav drastičan korak se odlučila zbog vijesti da sud u Milanu razmatra mogućnost da starateljstvo nad njenim djetetom dodijeli bivšem mužu Fabriciju Koroni, odnosno njegovom bratu.
Nina Morić pokušala samoubistvo jer joj bivši uzima sina?
Portal AnalitikaIzvor

Iako Nina Morić (38) tvrdi da je pala i udarila u glavu, italijanski mediji ne odustaju od priča da je nekada tražena manekenka pokušala samoubistvo. Razlog za to, tvrde oni, jer odluka da joj se oduzme starateljstvo nad sinom Karlosom Mariom (13).

Naime, iako je Ninin bivši supug, Fabrizio Korona u zatvoru, manekenka i dalje vodi borbu oko starateljstva nad njihovim djetetom. Italijanske vlasti razmatraju da dijete dodjele na privremeno starateljstvo stricu, Fabriciovom bratu Frančesku, prenosi italijanski časopis "Panorama".

Nina je navodno prerezala sebi vene prije 20 dana, a od smrti ju je spasila majka koja ju je pronašla. Ona je to demantovala iako je njen doskorašnji momak medijima ispričao da je sve istina.

 Nina Morić se proslavila igrajući u spotu Riki Martina za pesmu "Livin la vida loca", ali je njen sunovrat usijledio odmah nakon toga. Nekoliko puta je hapšena, jednom zbog droge.  (Blic)

Portal Analitika