Fudbal

Barsa: Za Mesija će uvijek biti mjesta

Predsjednik Barselone Đozep Bartomeu rekao je da će za Lionela Mesija uvijek biti mjesta u 'Blaugrani' i da bi želio da Argentinac završi karijeru na Nou Kamp.
Barsa: Za Mesija će uvijek biti mjesta
Portal AnalitikaIzvor

Mesi je sa 13 godina došao u Barselonu i prošo je sve mlade selekcije kluba. Između ostalog, osvojio je šest španskih šampionskih titula, tri Lige šampiona i dva svjetska klupska prvenstva, uz četiri Zlatne lopte za najboljeg fudbalera svijeta i obaranje gotovo svih mogućih individualnih rekorda.

"U ekipi radimo s liderom kakav je Mesi, on je najbolji na svijetu, ali i u istoriji. On će imati mjesto u Barseloni sve dok ne odluči da prestane da igra fudbal", rekao je Bartomeu, prenijeli su španski mediji.

Mediji su spekulisali da će Barselona u ljetnjem prijelaznom roku dovesti fudbalera Juventusa Pola Pogbu, a Bartomeu je naveo da uprava kluba još ne razmišlja o pojačanjima. 

"Pogba je sjajan igrač, ali u ovom trenutku ne razmišljamo o novim igračima. Takođe, imamo zabranu dovođenja igrača do januara 2016. godine, ali radimo na tome da neki igrači dođu, a neki odu iz Barselone", rekao je Bartomeu, "Pripremamo se za sljedeću sezonu, ali ne želim da govorim o imenima. Pogba je dobar igrač, ali ima ugovor sa italijanskim klubom i ja to poštujem. Ne očekujem da ćemo dovesti nove igrače, ali svaki klub želi da ima najbolje. Takodje, imamo i igrače koje bi drugi klubovi željeli". 

Portal Analitika