Politika

MURIĆ: I Rožaje je u Crnoj Gori

„Klizištem u Donjem Besniku ugrožene su kuće mještana, te stoga pozivamo vlast da se konačno uozbilji i umjesto populističke priče i neutemljenih obećanja, preuzme konkretne aktivnosti u saniranju ovog problema“, ocijenio je Samir Murić, predsjednik Opštinskog odbora Pozitivne Crne Gore Rožaje. Zbog klizišta, koje je aktivno od početka godine, je oštećen magistralni put, te je mještanima, već duže od četiri mjeseca, onemugućen prilaz kućama.
MURIĆ: I Rožaje je u Crnoj Gori
Portal AnalitikaIzvor

„I pored ukazivanja nadležnim institucijama, ovaj problem je ostao poznat samo mještanima Donjeg Besnika, jer vlast se očigledno vodi logikom da je brza reakcija  potrebnija putnom pravcu Podgorica- Cetinje, a Rožaja i Besnika kad i ako se “sete”.Oni koji rade u gradu, svojim autima, ne mogu stići do posla, a pored toga u Donjem Besniku živi značajan broj starijih osoba koji su lošeg zdrastvenog stanja i kojima je put do bolnice faktički onemogućen.

Pozivamo vlast da shvati ozbiljnost svoje uloge, a time i ovog problema, i preduzme sve neophodne mjere kako bi se zaštitio postojeći put, koji je usljed klizišta uništen i neprohodan, a  građanima i mještnima obezbjedio siguran i nesmetan pristup njihovim kućama“, zaključio je Murić. 

 

Portal Analitika