Društvo

EPCG: Više gradova od ponedjeljka do petka bez struje

Više crnogorskih gradova od ponedjeljka do petka će nekoliko sati biti bez struje zbog radova na mreži i ugradnje brojila, saopšteno je iz Elektroprivrede Crne Gore (EPCG).
EPCG: Više gradova od ponedjeljka do petka bez struje
Kristina Ćetković
Kristina ĆetkovićAutorka
Portal AnalitikaIzvor

Nova elektronska brojila, od ponedjeljka 20. aprila do petka 24. aprila, biće ugrađivana na sljedećim lokacijama:

Danilovgrad od 20. do 21.04: Glavica bb i Novice Škerovića bb.

Nikšić 20.04: Kočani bb, 18, Trebinjski put bb, 6, 28, Kapino Polje bb, 28 i Jezerska 2, 13, 15, 16, 30.

Tivat 20.04: Župa, Radovići i Novo Naselje. 

Ulcinj od 20. do 22.04: 26. Novembra, Vida Matanovića, Meterizi, Liman I i II i Buda Tomovića.

Kako navode iz EPCG u toku radova na ugradnji novih brojila, u zavisnosti od preciziranog dana ugradnje o kojem se potrošači mogu interesovati od ekipa na terenu, objekti u kojima se vrši ugradnja, biće bez napajanja električnom energijom od 8 do 18 sati. Detaljnije informacije potrošači mogu dobiti putem call centra, na broj telefona 19100.

Podgorica: Zbog radova na izmještanju 10 kV kabla „Delta“ iz trafostanice Podgorica 4, u ponedjeljak 20. aprila, u terminu od 9 do 15 sati, moguća su povremena kratkotrajna isključenja Tržnog Centra Delta.

Zbog radova na niskonaponskoj mreži „Kruševac 2“ iz trafostanice Podgorica 4, u ponedjeljak 20.aprila, u terminu od 10 do 12 sati, bez napajanja električnom energijom ostaće zgrade iza Delte u naselju Kruševac i zgrade preko puta Dječije Bolnice.

Zbog radova u trafostanici „Stari Aerodrom 11“, u ponedjeljak 20. aprila, u terminu od 9 do 14 sati, bez napajanja električnom energijom ostaće dio Kozaračke ulice.

Zbog radova u trafostanici 110/10 kV „Podgorica 5“ (Cvijetin Brijeg), u ponedjeljak 20. aprila, u terminu od 8 do 18 sati, moguća su povremena kratkotrajna isključenja potrošača sa područja Zabjela, zgrade preko puta Autobuske stanice, dio grada u okolini Gintaša, Pobrežje, Zelenika, Pekara Inpek i dio Stare Varoši.

Bar: Zbog radova na trasi dalekovoda 110 kV Bar-Ulcinj, u ponedjeljak 20. aprila, u terminu od 9 do 13 sati, bez napajanja električnom energijom ostaćesvi potrošači u Dobroj Vodi, Alkovića Brijegu i kompletno područje Mrkojevića.

Zbog radova na niskonaponskoj mreži, u ponedjeljak 20. aprila, u terminu od 9 do 14 sati, bez napajanja električnom energijom ostaće svi porošači naselja Rena kod Zaganjora i Martinovića.

Cetinje: Zbog elektromontažnih radova na niskonaponskoj mreži »Gruda«, u nedjelju 19. aprila, u terminu od 09 do 19 sati, bez napajanja električnom energijom  povremeno će ostajati potrošači sa tog područja.

„Navedeni radovi se izvode u cilju kvalitetnijeg i sigurnijeg napajanja električnom energijom.

U slučaju loših vremenskih uslova radovi će se odgoditi“, saopšteno je iz EPCG.

Portal Analitika