Fudbal

Nikšićko Pivo Fan Cup: Prijave za sjevernu regiju

Pivara „Trebjesa“ pozvala je sve ljubitelje malog fudbala iz sjevernih opština da se prijave za učešće na kvalifikacionom turniru Nikšićko Pivo Fan Cup, koji će u maju biti igran u Beranama. Prijavljivanje ekipa moguće je od 18. do 24. aprila, u Cafe Cafe u Beranama (adresa Mojsija Zečevića bb), u terminu od 14 do 20 sati. Na istom mjestu biće održan i žrijeb kojim će se odrediti prvi parovi, i to 28. aprila.
Nikšićko Pivo Fan Cup: Prijave za sjevernu regiju
Portal AnalitikaIzvor

Ekipe treba da dostave popunjenu Prijavu i Izjavu, što se, uz ostale propozicije takmičenja može naći na sajtu www.niksickopivo.com.  Kontakt osoba za prijave u Beranama je Vasko Dragović, tel: 068 311 234.

Berane je treći grad koji će ugostiti utakmice Nikšićko Pivo Fan Cup-a, nacionalnog amaterskog prvenstva u malom fudbalu. Turnir je startovao u Budvi, u martu, gdje je svoje umijeće u malom fudbalu pokazalo 230 amaterskih igrača.

Ovog mjeseca Nikšićko Pivo Fan Cup se igra u Podgorici, a ovaj kvalifikacioni turnir okupio je čak 594 igrača malog fudbala iz centralne regije. Kvalifikacioni turnir u Podgorici igra se na terenu za mali fudbal „Štampar Makarije“, u Bloku 5, na kojem će se predstojećeg vikenda odigrati utakmice 1/16 finala.

Nakon regionalnih takmičenja u Budvi, Podgorici i Beranama, posljednji kvalifikacioni turnir biće održan u Nikšiću, nakon čega će biti poznati i svi učesnici velike završnice Nikšićko Pivo Fan Cup-a, koja se u septembru igra u Glavnom gradu. Ukupan fond novčanih nagrada za ovo takmičenje iznosi 10.000 eura, a organizator Pivara „Trebjesa“ obezbijedila je i brojne robne nagrade.

Portal Analitika