Protokol

Milić - Husović: Koalicija BS i SNP u Plavu uspješna

Predsjednik Socijalističke narodne partije Crne Gore Srđan Milić i predsjednik Bošnjačke stranke Rafet Husović dogovorili su se da sarađuju u onim oblastima gdje postoji podudarnost programskih politika dvije partije.
Milić - Husović: Koalicija BS i SNP u Plavu uspješna
Portal AnalitikaIzvor

Oni su zaključili da koaliciona vlast koju čine BS i SNP u Plavu uspijeva da sprovodi osnovne elemente koalicionog sporazuma, navodi se u saopštenju.

“Tokom susreta je iskazano  obostrano zadovoljstvo da uprkos problemima koji su izraženi u funkcionisanju lokalnih samouprava, koaliciona vlast koju čine BS i SNP u Plavu uspijeva da sprovodi osnovne elemente koalicionog sporazuma. Predsjednici Husović i Milić su takođe razgovarali o dinamici rješavanja i ostalih pitanja i realizacije projekata koji su predviđeni Sporazumom”, sqaopšteno je iz SNP-a.

Svjesni situacije u kojoj se nalazi Crna Gora i njeni građani, dogovoreno je da se obezbijedi zajednička saradnja u onim oblastima gdje postoji podudarnost programskih politika dvije partije.

“U tom dijelu  posebno je važna  saradnja poslaničkih klubova SNP i BS u parlamentu Crne Gore, istakli su Milić i Husović”, zaključuje se u saopštenju.

Portal Analitika