Crna hronika

Nikšićanin krio u vozu torbu sa skankom

Nikšićanin Milan Tepavčević (28) uhapšen je 10. aprila zbog osnova sumnje, da je 9. januara u vozu koji je saobraćao na relaciji Bar-Beograd sakrio torbu u kojoj se nalazilo oko 3,8 kilograma skanka.
Nikšićanin krio u vozu torbu sa skankom
Ana Popović
Ana PopovićAutorka
Portal AnalitikaIzvor

Kako je saopšteno iz Uprave policije, toga dana torba je pronađena u vozu kada je voz bio na željezničkom graničnom prelazu Željeznička stanica Bijelo Polje, prilkom granične i carinske kontrole, a tada su službenici policije i posumnjali da je opojna droga skank namjenjena daljem krijumčarenju.

Službenici Odjeljenja granične bezbjednosti Bijelo Polje su o navedenom obavijestili službenike Grupe za suzbijanje droge Bijelo Polje, Berane i Pljevlja.

Iz Uprave policije je saopšteno da je 10. aprila kada su i uhapsili osumnjičenog Nikšićanina pretresli i njegov stan i tom prilikom pronašli i oduzeli manju količinu materije za koju se sumnja da je marihuana.

"Pronađena torba iz voza sa pomenutom materijom je izuzeta i poslata na vještačenje u Forenzički centar. O događaju je obaviješteno Više državno tužilaštvo u Bijelom Polju", kazali su iz Uprave policije. Što se tiče rezultata  pretresa obaviješten je Zamjenik Višeg državnog tužioca u Podgorici koji je naložio da se po ovom osnovu protiv M.T. podnese prekršajna prijava, zbog osnovane sumnje da je počinio prekršaj iz Zakona o sprječavanju zloupotrebe droga", piše u saopštenju.

Tepavčević je je nakon hapšenja sproveden zamjeniku Višeg državnog tužioca u Bijelom Polju na dalju nadležnost.

Portal Analitika