Politika

Zlatičanin: Uskoro sjednica Odbora gradske opštine Tuzi

Predsjednica Odbora gradske opštine Tuzi Anda Zlatičanin demantovala je informaciju proslijeđenu medijima da je sjednica tog odbora održana i da su izabrani delegati za Konvenciju Odbora Glavnog grada.
Zlatičanin: Uskoro sjednica Odbora gradske opštine Tuzi
Portal AnalitikaIzvor

“Nije riječ o sjednici odbora nego o neformalnom sastanku par pojedinaca koji su zloupotrijebljeni u predkongresnim aktivnostima.  Sjednicu po Statutu može zakazati samo predsjednica Odbora, što nijesam učinila. Dakle, riječ je o, nažalost, zloupotrebi nekoliko pojedinaca iz odbora gradske opštine Tuzi, od strane onih koji shvataju da su očigledno u debeloj manjini, kako u Podgorici tako i najvećem broju drugih opština. Zato ovakvim performansima pokušavaju da spriječe ono što je neminovnost, sa kojom nažalost još uvijek nemaju snage da se pomire”, navela je Zlatičanin u saopštenju dostavljenom Portalu Analitika

Najavila je da će se Odbor gradske opštine Tuzi, na kojem će se izabrati delegati za konvenciju Odbora Glavnog grada, održati narednih dana, u proceduri koju Statut predviđa, o čemu će javnost biti blagovremeno informisana.

Portal Analitika