NATO

Izabrani projekti koji doprinose dijalogu o članstvu Crne Gore u NATO-u

Projekti Saveza radio amatera Crne Gore, Instituta za javnu politiku i Bjelopoljskog demokratskog centra izabrani su u skladu sa Javnim pozivom upućenim 16. marta 2015. nevladinim organizacijama zainteresovanim za finansiranje projekta, koji kroz informisanje, edukaciju i razmjenu argumenata, doprinosi javnom dijalogu različitih segmenata društva na temu članstva Crne Gore u NATO-u.
Izabrani projekti koji doprinose dijalogu o članstvu Crne Gore u NATO-u
Portal AnalitikaIzvor

Kako je Portalu Analitika saopšteno iz Komunikacionog tima Savjeta za članstvo u NATO, izabrani su projekti „Javna promocija emergency komunikacija za slučaj prirodnih i humanitarnih katastrofa i interkonekcija sa NATO-m i korišćenje dijela njihovih kapaciteta do uspostavljanja redovnih telekomunikacionih sistema i prestanka stanja opasnosti” (Savez radio amatera Crne Gore), „Uloga medija u komuniciranju NATO integracija prema javnosti u Crnoj Gori“ (Institut za javnu politiku) i „NATO-naš prioritet“ (Bjelopoljski demokratski centar).

Javni poziv nevladinim organizacijama za dostavljanje predloga za finansiranje projekta koji kroz informisanje, edukaciju i razmjenu argumenata, doprinosi javnom dijalogu o članstvu Crne Gore u NATO-u objavljen je na osnovu Odluke Komunikacionog tima Savjeta za članstvo u NATO od 13. marta 2015. godine. Rok za realizaciju predloženih projekata je 20. jun 2015. godine.

Projekti su finansirani sredstavima Vlade Kraljevine Norveške.

Portal Analitika