Fudbal

Fudbalski Ol-star, Mesi i Ronaldo igraju zajedno!

Zamislite Lionela Mesija i Kristijana Ronalda u istom dresu? Vrlo je moguće od 2017. godine, pošto Evropska fudbalska unija (UEFA) planira održavanje prijateljskog Ol-star meča po uzoru na istoimeno takmičenje u NBA ligi, u kojem bi igrali timovi sastavljeni od najboljih igrača Evrope.
Fudbalski Ol-star, Mesi i Ronaldo igraju zajedno!
Portal AnalitikaIzvor

Kako prenosi "El mundo Deportivo", timovi bi se zvali "Sjever" i "Jug", a u njima bi nastupali igrači iz engleske Premijer lige, Bundeslige i ruskog prvenstva, odnosno fudbaleri timova iz Italije, Španije i Francuske. To znači da bi u timu "Juga" zajedno nastupili Kristijano Ronaldo i Lionel Mesi, što bi sigurno svi voljeli da vide.

Kako javlja španski dnevnik, igrači bi se birali glasanjem putem interneta i iz jednog kluba najviše bi moglo da se nađe tri fudbalera, a ideja je već predstavljena najvećim evropskim ekipama poput Barselone i Real Madrida.

Ako dođe do realizacije i ako bi sastavi timova ostali isti, na jednoj strani bi, na primjer, mogli da se nađu Nojer, Teri, Humels, Alaba, Roben, Di Marija, Silva, Rojs, Aleksis Sančez, Aguero i Azar, a njima bi se suprotstavili Bufon, Danilo, Serhio Ramos, Pike, Tijago Silva, Pogba, Koke, Nejmar, Mesi, Ronaldo, Ibrahimović. Nema sumnje da bi spektakl bio zagarantovan.

Portal Analitika