Ostalo

Uzbudljiv sportski dan: Košarka, fudbal, vaterpolo...

Pred nama je jako uzbudljiv sportski dan, sve kreće košarkom Budućnost Voli – Cedevita, završava se mečevima četvrtfinala Lige šampiona.
Uzbudljiv sportski dan: Košarka, fudbal, vaterpolo...
Portal AnalitikaIzvor

Od 18 sati i 30 minuta u dvorani ''Morača'' Budućnost će dočekati Cedevitu u prvom meču polufinala pel-ofa ABA lige. Igra se po sistemu 2-2-1, u regularnom dijelu takmičenja Cedevita je slavila oba puta identičnim rezultatom 80:70. Od 21 sat u drugom polufinalu sastaće se Crvena zvezda i Partizan. Četvrti vječiti derbi ove sezone. Zvezda je slavila na prva dva, ali su posljednji dobili crno-bijeli.

Od 19 sati kreću i četvrtfinala Eurolige, prvi meč je CSKA – Panatinaikos našeg Duška Ivanovića. Repriza prošlogodišnjeg četvrtfinala. CSKA je nanizao 13 pobjeda u svim takmičenjima, a PAO dolazi u Rusiju poslije poraza od Crvene zvezde. U prošlosezonskoj seriji bilo je 3:2 za CSKA. Od 20 sati drugi par večeri je Fenerbahče – Makabi.

Od 20 sati crnogorski vaterpolisti odigraće posljednji meč u preliminarnoj fazi Svjetske lige. ''Ajkule'' gostuju Turskoj, meč je bez rezultatskog značaja, i selektor Ranko Perović i u ovom duelu šansu će dati mladim igračima.

Od 20 sati i 45 minuta fudbalska poslastica, Atletiko Madrid – Real Madrid, prvi meč četvrtfinala Lige šampiona. Real je vezao tri pobjede i ravnopravno se vratio u šampionsku trku, dok je Atletiko seriju od tri pobjede u Primeri prekinuo remijem sa Malagom. Kopljanici od poraza u prošlogodišnjem finalu Lige šampiona slavili su četiri puta, a dva puta je bilo neriješeno. U drugom duelu večerai Juventus u Torinu dočekuje Monako. 

Portal Analitika