Društvo

Šesti „Dječji proljećni vikend“ u Delta sitiju

Šesti „Dječji proljećni vikend“ održava se 18. i 19. aprila u tržnom centru Delta City u Podgorici pod sloganom „Hajde da se družimo“.
Šesti „Dječji proljećni vikend“  u Delta sitiju
Ana Popović
Ana PopovićAutorka
Portal AnalitikaIzvor

Ove godine učestvovaće mališani iz oko 50 institucija i organizacija koje rade sa djecom.  Kao što ste navikli ranije, pripremili smo bogat edukativno-zabavni program, a biće i slatkih nagrada.

Mališani će imati priliku da uz London bridge nauče pravilan engleski jezik i informišu se o ljetnjim školama. Tu je, kao i svake godine edukativni centar “PHEADRUS". Pripremili smo i Expo slatko/slanu radionicu sa poklonima Haribo, Flory i Zlatiborac.

Mališani će učiti o izradi pinjata, imaće priliku da učestvuju u slikarskoj radionici Udruženja umjetnika "Vizija".  Pripremili smo i šarenu umjetničku radionicu "Bila jednom jedna šuma".

Bogat program će se odvijati tokom cijelog dana, a za to vrijeme će se predstaviti veliki broj plesnih klubova, glumačkih sekcija škola, malih pjevača, plesača, glumaca.

Srećni smo što smo prošle godine, priredili najveći dječiji događaj, jer smo u dva dana okupili oko 1.500 mališana, a njihov program je gledalo oko 30.000 posjetilaca.

Omiljeni učesnici, tradicionalno su djeca iz Dječijeg doma ”Mladost” iz Bijele, kao i mališani iz Resursnog centra za rehabilitaciju djece oštećena sluha i govora iz Kotora, kao i iz centra ”1. jun” iz Podgorice koji će nam pokazati svoje umijeće u dječjoj igri.

Program manifestacije dostupan je sajtu http://djecijiproljecnivikend.com/program.html kao i na našoj facebook stranici.

Portal Analitika