Fudbal

Teri objavio ko ga je najviše mučio ove sezone

Filipe Kutinjo je dobio veliko priznanje od Džona Terija, jer mu je kapiten Čelsija dao glas u izbori za najboljeg igrača Premijer lige u prenstvu 2014/2015.
Teri objavio ko ga je najviše mučio ove sezone
Portal AnalitikaIzvor

Štaviše, iskusni štoper Plavaca je to javno objavio, postavivši na Instagram profil fotografiju na kojoj se vidi kome je sve dao glas u tradicionalnom izboru za najbolje pojedince i tim Premijer lige. S obzirom da ne može da glasa za svoje saigrače, bivši engleski reprezentativac je odlučio da u prvi plan izbaci Kutinja, iako ovaj u dva prvenstvena i jednom duelu Liga kupa sa ekipom Žozea Murinja nije dao gol.

Uostalom, tek četiri premijerligaška i dva pogotka u FA kupu učinak su bivšeg prvotimca Intera, koji je, ipak, impresionirao igrom u dresu Crvenih i svakako bio jedan od boljih igrača u timu Brendana Rodžersa. U glasanju na najboljeg mladog igrača Džon Teri je napisao ime Harija Kejna.

Njegov idealni tim Premijer lige za aktuelnu sezonu izgleda ovako: De Hea (Mančester junajted) - Klajn (Sautempton), Fonte (Sautempton), Košćielni (Arsenal), Bertrand (Sautempton) - Kutinjo (Liverpul), Sterling (Liverpul), Mata (Mančester junajted), Mane (Sautempton) - Kejn (Totenhem), Aguero (Mančester Siti).

Inače, Džon Teri je 2005. osvojio nagradu za najboljeg igrača Premijer lige u izboru fudbalera.

Portal Analitika