Fudbal

Liverpul izbacio novu garnituru dresova

Liverpul je izbacio prvu garnituru dresova za sezonu 2015/2016, kojom su htjeli ili ne htjeli morate da budete impersionirani, ali ne samo zbog izgleda same garniture, koja je manje-više slična prethodnoj, već zbog ideje i načina na koji je on redizajniran.
Liverpul izbacio novu garnituru dresova
Portal AnalitikaIzvor

Proizvođač Nju Balans kreirao je dres sa šahovnicom, koja je prije svega inspirisan navijačima, tačnije čuvenim Liverulovim kopom i uzdignutim šalovima koje drže navijači, što je osnovna novina u odnosu na onu garnituru koju je kreirao Vorior.

Da ne bude zabune američki proizvođač opreme Nju Balans je vlasnik ćerke kompanije Vorior, koja je već tri godine pod ugovorom sa slavnim klubom.

Prezentaciji dresa prisustvovao je popriličan broj fanova, što je i te kako zadovoljilo zamjenika kapitena i budućeg predvodnika Redsa Džordana Hendersona.

"Naši navijači su stvorili odličnu atmosferu na Enfildu i sjajno je imati komplet koji predstavlja navijače na kopu sa uzdignutim šalovima. Komplet je zaista odličan i veoma udoban, igrači su oduševljeni", rekao je Henderson na prezentaciji.

Portal Analitika