Košarka

Ivanović: Pobijedili smo sami sebe

Trener Panatinaikosa Duško Ivanović izjavio je poslije poraza od Crvene zvezde 69:68 da je grčki predstavnik izgubio zbog svojih grešaka, a da njegovi izabranici nisu znali kako da brane Nikolu Kalinića.
Ivanović: Pobijedili smo sami sebe
Portal AnalitikaIzvor

"Ovo je bila jedna tvrda utakmice, Zvezda je talentovana ekipa, ima igrače na pleju i pivotu koji mogu da naprave razliku. Večeras nam se desilo kao što nam se desilo više puta, mi smo sebi najveći protivnici. Nismo znali da branimo Kalinića na niskom postu, nismo znali da odigramo sa strpljenjem, ali sve je to sastavni dio sporta", rekao je crnogorski stručnjak.

Panatinaikos se ipak plasirao u Top 8 Eurolige, pa se Ivanović nada da će imati šta da pokaže u narednoj fazi elitnog nadmetanja.

"Mislim da imamo dobru priliku da ispravimo to u narednoj fazi takmičenja, atmosfera je bila odlična i navijači su bili super. Ja sam mislio da ovo može samo da nas stimuliše, ali bilo je nekih igrača na koje je uticala atmosfera. Smatram da možemo da pobijedimo svakoga, nikada se ne predajem, idemo utakmicu po utakmicu, pa ćemo da vidimo dokle možemo da stignemo", naveo je Ivanović.

Portal Analitika