Zanimljivosti

Kineski Kazanova otkriven na bizaran način

Mladić iz Kine, kojeg su lokalni mediji nazvali Kazanova, a neki čak i Romeo, razotkriven je nakon saobraćajne nesreće kada se u bolnici istovremeno pojavilo čak 17 njegovih djevojaka, od kojih je jedna i majka njegovog djeteta.
Kineski Kazanova otkriven na bizaran način
Portal AnalitikaIzvor

Riječ je o mladiću iz mjesta Čangša, u provinciji Hunan, koji je identifikovan samo kao Juan, a koji je krajem marta završio u bolnici zbog povreda zadobijenih u saobraćajnoj nesreći.

Osoblje bolnice je kontaktiralo njegove rođake, kako bi im javili da je hospitalizovan, ali se ubrzo u bolnici pojavilo 17 djevojaka, od kojih je svaka tvrdila da je u vezi s njim. Jedna od djevojaka, koja se predstavila kao Sjao Li, kaže:

"Prosto nevjerovatno, s njim sam u vezi posljednjih godinu i po dana. Nakon što sam čula da je imao nesreću, toliko sam plakala da nisam mogla doći sebi", kaže ona i dodaje:

"Bila sam zabrinuta i odmah sam otišla u bolnicu. Ali, kad sam vidjela da dolaze djevojke, od kojih je svaka bila ljepša od prethodne, više nisam mogla ni zaplakati."

Sjao kaže da je kasnije uspostavila kontakt sa svim njegovim djevojkama. Štaviše, saznala je da su mu druge djevojke davale mjesečne džeparce, dok ga je jedna finansijski izdržavala čak devet godina.

Vang Fang, koja ima dijete s njim, kaže da više ne zna šta da misli:

"Imam sina s njim. Šta sad da radim? Naravno da ga više ne volim, ali volim svog sina."

Druga prevarena djevojka, koja se predstavila kao Sjao Ting, kaže da je vjerovala da je Juan baš njen "gospodin Pravi", te da je već planirala i vjenčanje s njim.

Inače, priča o Juanu je postala hit na kineskim društvenim mrežama. Neki ga hvale, dok drugi smatraju da je žene trebalo da budu pametnije jer bi ranije otkrile prevaru.

(Nezavisne)

Portal Analitika