Politika

Fuad Lamežević na čelu ulcinjskog odbora Pozitivne

Pozitivna Crna Gora je osnovala Opštinski odbor u Ulcinju, a za predsjednika je izabran Fuad Lamežević, navodi se u saopštenju dostavljenom Portalu Analitika.
Fuad Lamežević na čelu ulcinjskog odbora Pozitivne
Ana Popović
Ana PopovićAutorka
Portal AnalitikaIzvor

Lamežević je istakao da je Pozitivna Crna Gora stranka koja se neće udvarati nijednoj političkoj opciji, već da će prije svega voditi računa o svim građanima bez obzira na vjersku, nacionalnu ili bilo koju drugu vrstu pripadnosti.

Politika stranke koja nije pristajala na bilo kakve pritiske bilo kog centra moći će biti očuvana, jer je to jedini način da se direktno reprezentuju potrebe građana a ne ovog ili onog lobija, krupnog kapitala, ili pak vladajućih stranaka koje su zagledane iskljčuvo u svoje interese i benificija.

Govoreći o budućem programu djelovanja Opštinskog odbora, Lamežević je istakao da će odbor raditi na jačanju i širenju partijske infrastrukture, na način što će u narednom periodu biti formirani mjesni odbori na teritoriji cijelog grada. Lamežević je naglasio i to da će Pozitivna biti otvorena za saradnju kako sa građanima tako i sa organima lokalne uprave, u cilju efikasnijeg rješavanja problema grada, kojih je na pretek, te da će uvijek kritikovati lose odluke od koje god vlasti da dolaze, uz konkretno nuđenje rješenja problema.

Član OO Nikola Bartićević je, otvarajući konvenciju, ukazao na socijalne probleme u opštini i napomenuo da će  Pozitivna, kao stranka socijalne pravde i jednakosti, biti usmjerena ka iznalaženju rješenja za socijalno najugroženije. Batrićević je kazao da će ta stranka, takođe, djelovati u pravcu razvoja turizma, poljoprivrede,kulture i sporta,kao i drugih ključnih oblasti koje mogu omogućiti brži ekonomski oporavak i razvoj grada.

Naredne aktivnosti opštinskog odbor bice usmjerene u pravcu jačanja infrastrukture i sastavljanje liste komunalnih problema građana Ulcinja i načina na koji se ti problemi mogu riješti, a što će biti rađeno u komunikaciji sa građanima sa cijele teritorije Ulcinja, kaže se na kraju saopštenja.

Portal Analitika