Fudbal

Vujović povećao vođstvo

Napadač Sutjeske Goran Vujović sa 16 postignutih golova najbolji je strijelac Telekom Prve fudbalske lige, u takmičenju za Trofej Radija Crne Gore.
Vujović povećao vođstvo
Portal AnalitikaIzvor

Sa pet golova manje na drugom mjestu je Admir Adrović (11), Bogdan Milić je treći sa deset, Stevan Kovačević, Igor Ivanović, Petar Orlandić i Luka Rotković postigli su po devet, dok je gol manje (8) upisao Ivan Knežević.

Po jednom manje (7) u listu strijelaca upisali su se Miljan Vlaisavljević, Miloš Đalac, Žarko Grbović, Ivan Jablan i Marko Đurović, dok su Darko Nikač, Miloš Nikezić, Nedeljko Vlahović, Kohei Kato, Miroje Jovanović, Milan Vušurović i Draško Božović po šest puta zatresli protivničku mrežu.

Po pet golova postigli su Aleksandar Vujačić, Luka Maraš, Vule Vujačić, Marko Šćepanović i Benjamin Kacić. Jednom manje u listu strijelaca upisali su se Vladimir Jovović, Filip Kukuličić, Ivan Vuković, Luka Vujanović, Danilo Tomić i Jasmin Muhović.

Radio Crne Gore, povodom jubileja 70 godina postojanja, pokrenuo je akciju trofej za najboljeg strijelca u Prvoj crnogorskoj fudbalskoj ligi. Prvi trofej u sezoni 2013/14 dobio je Stefan Mugoša u dresu Mladosti. (Mina)

Portal Analitika