Abiznis

Telekom omogućio pristup optičkim servisima u 70 apartmana u Luštici Bay

Crnogorski Telekom omogućio je pristup najsavremenijim optičkim servisima (internet i tv) u prvom rezidencijalnom naselju sa 70 apartmana u turističkom kompleksu Luštica Bay, koji se gradi u zalivu Trašte nadomak Tivta.
Telekom omogućio pristup optičkim servisima u 70 apartmana u Luštici Bay
Portal AnalitikaIzvor

Ekipe Telekoma su u veoma kratkom roku preduzele opsežne radove i za manje od mjesec okončale uvođenje FTTH (Fiber To The Home ) servisa u deset rezidencijalnih zgrada završenog naselja nadomak marine Luštica Bay. 

Luštica Development AD izabrala je Telekom za prvog telekomunikacionog provajdera fixne i mobilne telefonije i interneta na lokalitetu Luštica. 

Novi grad na Jadranu, Luštica Bay,obuhvatiće oko 1.600 stambenih jedinica (vile, stanovi),  sedam hotela, dvije marine, golf teren, prodavnice, restorane, sportske terene kao i druge objekte neophodne za funkcionisanje naselja.

U Telekomu ističu da je prva faza uvođenja FTTH servisa na Luštica lokalitetu, završena u rekordno kratkom roku,  zahvaljujući maksimalnom angažovanju i stručnosti timova, što je odlična osnova za buduću saradnju sa kompanijom Luštica Development.

Portal Analitika