Društvo

Akcija "Voz za mlade" od 6. aprila

Željeznički prevoz Crne Gore organizuje akciju "Voz za mlade" od aprila do juna, kojom želi da omogući vožnju vozom po promotivnim cijenama za djecu osnovnih škola, predškolskog uzrasta i vrtića.
Akcija "Voz za mlade" od 6. aprila
Portal AnalitikaIzvor

Cijene za povratna putovanja su euro za prevoz između Podgorice i Nikšića, Podgorice i Bara, i Podgorice i Kolašina. Dva eura po putniku treba izdvojiti za realcije Podgorica - Bijelo Polje, a po tri za prevoz između Bara i Bijelog Polja i Nikšića i Bijelog Polja.

Ponuda važi isključivo za organizovane grupe od 30 i više učesnika u pratnji vaspitača, učitelja i nastavnika, i u vozovima planiranim redom vožnje. Nastavnicima, učiteljima i vaspitačima u okviru ove ponude putovanje je besplatno.

- U cilju organizacije putovanja i obezbjeđivanja mjesta u vozovima, potrebno je najmanje tri dana prije planiranog putovanja dostaviti zahtjev sa navedenim brojem putnika, datumom i prijedlogom vremena odlaska i povratka, kao i relacijom putovanja. Putovanje je moguće organizovati po dobijanju saglasnosti za zahtijevani termin i broj putnika od strane Željezničkog prevoza Crne Gore - navode iz ove kompanije.

Portal Analitika