NATO

RADUNOVIĆ: Vlada koristi novac građana da ih ubijedi u nešto što ne žele

Poslanik Demokratskog fronta i predsjednik Odbora za evropske integracije Slaven Radunović, kazao je u izjavi za Portal Analitika da Vlada koristi NATO integracije da bi skrenula pažnju sa unutrašnjih problema koji su prisutni u vladajućoj koaliciji, kao i sa problema vezanih za vladavinu prava i ekonomsku situaciju.
RADUNOVIĆ: Vlada koristi novac građana da ih ubijedi u nešto što ne žele
Portal AnalitikaIzvor

Komentarišući kampanju za pristup NATO-u koju Vlada uz kofinansiranje iz Norveške vodi posljednjih mjeseci, Radunović je istakao da se građani Crne Gore „njihovim novcem ubjeđuju u nešto što ne žele“.

- Vlada troši novac građana apsolutno suprotno njihovom raspoloženju. NATO integracije su projekat Vlade kojim žele da riješe neke unutrašnje probleme koje imaju untar koalicije i koje imaju na ekonomskom planu i na planu vladavine prava u Crnoj Gori. Oni samo žele da skrenu pažnju sa aktuelnih problema na NATO integracije. To, blago rečeno, nije korektno prema džepovima građana Crne Gore jer se njihovim novcem nastoje ubijediti u nešto što ne žele – rekao je Radunović za Portal Analitika.

On je istakao  da je velika drskost tako pokušavati građane „njihovim novcem ubjeđivati u nešto što ne žele“.

- Posebno je nekorektno da država ne nalazi način da makar obezbijedi sličan nivo budžeta za propagandu onima, koji su takođe građani Crne Gore i kojih je većina, a koji se zalažu da Crna Gora ostane neutralna – poručio je Radunović.

B.K.

.

Portal Analitika