Region

"Gej razbojnik" pljačkao mladiće na sastancima

Aleksandar S. uhapšen je pošto je jedna od žrtava policajcima dala fotografiju kako bi ga što prije našli.
"Gej razbojnik" pljačkao mladiće na sastancima
Portal AnalitikaIzvor

Aleksandar S., poznat pod nadimkom Mićo, uhapšen je zbog sumnje da je zakazao gej sastanak sa Slavoljubom F. (27) iz centra Beograda, da bi ga tada seksualno zlostavljao, mučio, zaključao u toalet i ukrao mu oko 140.000 dinara. 
Njih dvojica su se, kako saznaje Blic, upoznala preko sajta Klub za odrasle i dogovorila sastanak u Slavoljubovom stanu u centru srpske prijestonice. Poslije upoznavanja, popeli su se na galeriju gdje je bio krevet. Aleksandar je počeo seksualno da zlostavlja Slavoljuba, tražio je novac.

Prvo hiljadu dinara, a zatim još 8.000 dinara da bi navodno uradio testove na HIV i hepatitis B i C. Prijetio mu je ubistvom ako mu ne da novac. Tvrdio je da će mu ako mu ne da novac na stomak staviti pacova, a zatim ga pokriti šerpom i zapaliti je brenerom, pa će životinja da mu pojede utrobu. Policija je saopštila da je uhapšen osumnjičeni koji je putem interneta upoznao žrtve, sastajao se sa njima i to u njihovim stanovima i pljačkao ih. Vjeruje se da Slavoljub F. nije jedini koga je Aleksandar S. opljačkao i policija moli one koji ga prepoznaju da to prijave na telefon 011/2797-470 PU za grad Beograd. (Blic)

Portal Analitika