Društvo

EPCG: Isključenja struje zbog radova na mreži i ugradnje brojila u sedam gradova

Djelovi sedam crnogorskih gradova sjutra će biti bez struje zbog ugradnje brojila i radova na mreži, saopšteno je iz Elektroprivrede Crne Gore.
EPCG: Isključenja struje zbog radova na mreži i ugradnje brojila u sedam gradova
Kristina Ćetković
Kristina ĆetkovićAutorka
Portal AnalitikaIzvor

U Danilovgradu će, do subote 4. aprila, od osam do 18 sati, biti ugrađivana nova elektronska brojila u ulicma 9. decembar, Dečanska, Bijeli Pavle (15, bb), Baja Sekulića, Njegoševa (3, bb), Vlajka Đuranovića, zatim u Opštini, mjestima Landža, Grlić i Lazine.

Takođe, nova brojila će sjutra biti ugrađivana u ulicama Borisa Kidriča bb, Ivana Milutinovića bb, Bulevaru Gjergj Kastrioti bb, kampovima Pristan, Novom Pazaru bb i Pinješu bb.

“Detaljnije informacije potrošači mogu dobiti putem call centra, na broj telefona 19100”, saopšteno je iz EPCG.

U Podgorici će, zbog radova u trafostanici "Zabjelo 1“, od devet do 15 sati, bez električne energije ostati naselje oko Tarine garaže-ulice Jelene Balšić, Miladina Popovića i dio ulice AVNOJ-a.

Bez napajanja će, u istom terminu, biti i ulica Igmanska, Kadinjače, Triglavske, X Hercegovačke brigade i Drvarska zbog radova u reonu trafostanice "Vrela 6“.

Hotel Podgorica biće bez struje od 12.30 do 14 sati zbog radova u trafostanici “Hotel Podgorica“.

Takođe, uslijed u trafostanici "Stari Aerodrom 8“, od devet do 14 sati, će bez struje biti dio ulice Andrije Paltašića.

Zbog radova u trafostanici “Stari Aerodrom 11“ će, od devet do 14 sati, bez električne energije ostati dio Zmaj Jovine ulice.

Na Cetinju će zbog radova na niskonaponskoj mreži “Gruda I”, sjutra i preksjutra, od 10 do 18 sati, bez struje biti potrošači gornjeg dijela naselja Gruda.

U Herceg Novom će sjutra, zbog radova u trafostanicama Pijavica i Prvoborac, od 10 do 14 sati, bez struje ostati potrošači sa područja Bijele.

Potrošači iz dijela Bijele, koji se napajaju iz Trafostanice MBTS "Prvoborac Bijela“ biće bez struje od 10 do 14 sati zbog radova na rekonstrukciji niskonaponske mreže.

Bijeli Kamen u Baru biće bez struje od 10 do 15 sati zbog radova na dalekovodu za "Bijeli kamen“.

Takođe, u Baru će, zbog radova na niskonaponskoj mreži "Distribucija“, od 9.30 do 15.30 sati, bez struje biti svi potrošači naselja Bjeliši kod Ljutica koji se napajaju sa ove trafostanice.

U Pljevljima će, zbog radova na niskonaponskoj mreži, od devet do 13 sati, bez struje biti ulice Sutjeska i Ivana Milutinovića, sela Mrčevo, Balibegovo Brdo i Raganice.

U slučaju lošeg vremena radovi će biti odloženi.

Portal Analitika