Abiznis

AL ULAMA: Žao mi je što vrijednost Royal grupe nije prepoznata

Ambasadorka Ujedinjenih Arapskih Emirata u Crnoj Gori Hafsa Al Ulama saopštila je da joj je žao zbog otkazivanja projekta privatizacije Kraljičine plaže koja je trebalo da bude realizovana od strane Royal grupe iz Ujedinjenih Arapskih Emirata.
AL ULAMA: Žao mi je što vrijednost Royal grupe nije prepoznata
Portal AnalitikaIzvor

Ona je u saopštenju dostavljnom medijima navela da joj je žao što vrijednost investitora, Royal grupe iz UAE, nije prepoznata.

Prije dva dana objavljeno da Royal grupa iz Ujedinjenih Arapskih Emirata zbog kompromitovanja kako firme vlasnika kraljevske porodice, tako i države najavila definitivno odustajanje od projekta Kraljičine plaže.

- Vezano za projekat Kraljičina plaže i njenu privatizaciju koja je trebalo da bude realizovana od strane Royal grupe iz Ujedinjenih Arapskih Emirata želim da izrazim žaljenje zbog otkazivanja ovog projekta. Moja uloga kao ambasadora jeste da radim na ojačanju odnosa između sbije zemlje u svim aspektima: političkom, ekonomskom i socijalnom. Olakšavanje poslovnih dogovora i investicija čine važan dio mog posla - naglasila je Ulama.

Ona je istakla da joj je žao što ovaj projekat neće biti ostvaren jer bi, kako je navela, doprinio razvoju turizma u toj oblasti, kao što bi doprinio stvaranju novih resursa i velikom broju prilika za posao.

- Takođe mi je žao što vrijednost investitora, Royal grupe iz UAE, nije prepoznata. Ujedinjeni Arapski Emirat su poznati po svojim dugoročnim investitorima kao i vrijednosti koju dodaju novim tržištima. Ima puno primjera pozitivnih doprinosa UAE kojima se dodaje vrijednosti tržištima u regionu i globalno - dodala je ona.

Na kraju je naglasila da uvjerava Vladu i narod Crne Gore da će nastaviti da daje sve od sebe u olakšavanju budućih prilika i jačanju odnosa između dvije zemlje.

Portal Analitika