Muzika

Početak ljeta u duhu haus muzike: Federiko Skavo na Kamenovu!

Oživljavanje haus muzike u posljednjih nekoliko godina je iznjedrilo novu generaciju imena koja su po strani stavili mnoge legende, ali Federiko Skavo je jedan od onih rijetkih talenata koji je isto toliko uzbudljiv sada kao što je bio kada je house muzika bila ništa više od “novorođenčeta”.
Početak ljeta u duhu haus muzike: Federiko Skavo na Kamenovu!
Ana Popović
Ana PopovićAutorka
Portal AnalitikaIzvor

Tokom svoje karijere, on je uvrnuto rafinirao svoj zvuk kroz Tech, Electro, Funki, Deep isl. i nikada nije izgubio prepoznatljivi "Scavo Sound”.

Njegove avanture su ga vodile od Ibice, Majamija i Mikonoso do Ultra music festivala i to sa prepoznatljivim hitovima poput “This is the night”, čuvene obrade Pink Floyd-a “Another brick in the wall”, “Strump”, “I DO”, “Funky Nassau”, “Ride like the wind” itd.

Nove zvijezde će se rađati svakodnevno, ali ljepota haus muzike današnjice leži upravo u njenim korijenima - za koje je Federiko Skavo i te kako zaslužan.

Podsjećamo sve fanove da će Spring break Montenegro festival i u narednom periodu nastaviti sa promo prodajnom akcijom dvodnevnog paketa i to do 30. aprila, kada će biti u prilici da dvodnevni paket za ovogodišnji festival kupe po poklon cijeni od samo 9,90 eura.

Svi zainteresovani, karte mogu kupiti širom Crne Gore na svim prodajnim mjestima „Štampe“ i „Tabacco Press“. Više informacija o prodajnim mjestima na www.gigstix.me.

Dopune na lineup festivala biće objavljene u narednom periodu i to na sajtu www.sbm.co.me i Facebook stranici fb.me/springbreakmontenegro.

 

Portal Analitika