Fudbal

Mogren opet u štrajku!

Fudbaleri Mogrena nijesu juče trenirali, već su opet u štrajku! Nešto što se u mnogim klubovima ne dogodi nikad, u budvanskom prvoligašu postalo je normalno, jer je u dvostrukom crnogorskom šampionu situacija odavno alarmantna.
Mogren opet u štrajku!
Portal AnalitikaIzvor

Prvoligaš sa Lugova suočen sa brojnim problemima, a najviše finansijskim, već neko vrijeme praktično je bez uprave, jer se na stadionu niko ne pojavljuje, zbog čega igrači za neisplaćene zarade ne znaju ni kome da se obrate. Činjenica je da fudbaleri posljednjih pola godine nijesu dobili platu, a iako su imali uvjerenje da će dio neisplaćenih zarada biti regulisan nakon meča sa Rudarom, od toga nije bilo ništa.

Situacija je iz dana u dan sve teža, zbog čega i ne čudi primjer Petra Peroševića, kojem klub nije platio stanarinu, zbog čega je mladi Nikšićanin bio primoran da ode kući. Strpljenju je kod svih prvotimaca došao kraj, zbog čega su odbili da odrade juče trening, a jasni su u namjeri da dok ne dobiju dio zarada ne samo da neće trenirati, već ne žele ni da igraju, zbog čega je subotnji duel sa Zetom pod znakom pitanja.

Portal Analitika