Zabava

Ko je bolji - goli ili ljuti kuvar?

Džejmi Oliver i Gordon Remzi već godinama se javno "prepucavaju", pošto Oliver tvrdi kako je Remzi ljubomoran na njegov uspjeh. Ali, je li to prava istina?
Ko je bolji - goli ili ljuti kuvar?
Portal AnalitikaIzvor

Izgleda da su dvojica slavnih britanskih kuvara ponovo "isukali kutlače". Džejmi Oliver smatra da je Gordon Remzi ljubomoran na njegov uspjeh, prenosi T portal pisanje londonskog "Telegrafa" (Telegraph).

- Gordon će da učini što god može da me ismije, jer je iskreno ljubomoran i nije mu baš jasno zašto ja radim ono što radim, a zašto on to ne može. Prezaposlen je vikanjem i vrištanjem, a zbog toga i njegovi gledaoci misle da smo svi takvi. Njega plaćaju za dreku i negativnost - rekao je Oliver u Sidneju, ali se zatim pokajao jer kaže da bi njegove komentare mogla da čuju Remzijeva djeca.

Ovo nije prvi put da se Oliver i Remzi svađaju. Njihova prepirka počela je još 2009, a do danas je bilo svega - od argumentovanih komentara do najobičnijeg podsmijeha. Slavni kuvari nisu jedan drugog poštedjeli ni profesionalne kritike. Remzi je izjavio kako se zadnji put bunio na hranu u restoranu kad je bio kod Olivera, dok mu je Džejmi uzvratio kako bi uvijek radije odabrao kuvaricu Gordonove žene Tene, nego njegovu, "jer su njene jednostavno bolje".

Cijela stvar je ponovo počela da ključa u javnosti kad je Remzi prozvao Olivera jer se nije pojavio na otvaranju vlastitog restorana u Hong Kongu.

Iako sve to može da zvuči kao da je Gordon Remzi stvarno ljubomoran na Džejmija Olivera, ima li razloga za to?

Izvor: T portal 

Portal Analitika