Finansije

RADULOVIĆ: Oni koji su otjerali "Rojal grupu" sigurno imaju nekog svog investitora

Predsjednik Crnogorskog turističkog udruženja Žarko Radulović, povodom najave "Rojal grupe" da će odustati od projekta na Kraljičinoj plaži, za Antenu M je kazao da očekuje da će oni koji su otjerali investitore iz UAE "dovesti nekoga ko će tamo da investira".
RADULOVIĆ: Oni koji su otjerali "Rojal grupu" sigurno imaju nekog svog investitora
Portal AnalitikaIzvor

- Mislim da treba da bude stid te zbog kojih je "Rojal grupa" otišla odavde. Mislim da su znali što su radili. Ali, vjerovatno su to radili jer sigurno imaju nekog investitora, jer oni znaju kako treba da se dovede investitor - izjavio je Radulović i dodao da će ova loša vijest "obići cijeli poslovni svijet za 24 sata".

Potpredsjednik Opštine Budva iz redova SDP-a, Ljubomir Filipović, prošle godine povukao je potpis na saglasnost o prodaji Kraljičine plaže, nakon čega je tu odluku preinačio predsjednik opštine Lazar Rađenović. Filipović je za podgorički radio kazao kako je "iznenađen odlukom investitora".

- Ukoliko su naši zahtjevi za poštovanje zakona bili isključivi razlog za odustajanje od ovog projekta, a jedino su oni mogli biti, dovodi se u pitanje namjera investitora. Ovakvo reagovanje investitora govori dosta o ozbiljnosti njegovih namjera i mene učvršćuje u stavu da je odluka koju sam donio bila u skladu sa interesima grada i države. Ukoliko predsjednik Opštine Budva i većina u gradu ima stav da sam bilo kojim postupkom nanio štetu budžetu opštine, mogu uvijek da me pozovu na odgovornost - objašnjava Filipović za Antenu M.

Portal Analitika