Politika

DPS: Utvrđena lista kandidata odbora Glavnog grada za izbornu konferenciju

Odbor DPS-a Glavnog grada održao je večeras sjednicu na kojoj je raspravljao o partijskim aktivnostima koje u skladu sa odlukama Predsjedništva partije treba preduzeti u susret održavanja izborne konferencije Odbora DPS-a Glavnog grada.
DPS: Utvrđena lista kandidata odbora Glavnog grada za izbornu konferenciju
Portal AnalitikaIzvor

“U tom cilju članovi Odbora su, shodno predlozima kandidata svih Mjesnih odbora DPS-a na nivou Podgorice, jednoglasno utvrdili listu kandidata od 180 članova, od kojih će se na predstojećoj sedmoj izbornoj konferenciji koja će se održati 18. aprila njih 150 birati u novi sastav tog patijskog organa”, ističe se u saopštenju.

Odbor DPS-a Glavnog grada je zaključio da je sačinjena “vrlo reprezentativna i kvalitetna lista iz koje će nesumnjivo iskristalisati oni najbolji koji će sačinjavati novi sastav Odbora DPS-a Glavnog grada”. 

Portal Analitika

Komentari (0)

Želite da podijelite Vaše mišljenje sa čitaocima? Napišite komentar i započnite diskusiju.

Nadimak za neregistrovanog korisnika
Napišite Vaš komentar
Ovaj sajt je zaštićen sa reCAPTCHA anti spam mehanizmom.Primjenjuju se Google politika o privatnosti i uslovi korišćenja . Vaš komentar se prvo šalje timu na odobrenje. Portal Analitika zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar, bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznijeta u komentarima ne odražavaju stavove redakcije.
Prijavi se Još uvijek nemate nalog? Registrujte se.