Marketing

Dobitnicima nagradne igre m:tel-a i Huawei-a uručeni telefoni

Kompanija m:tel je u saradnji sa kompanijom Huawei organizovala veliku nagradnu igru za sve vjerne postpaid i prepaid korisnike m:tel-a kao i za nove korisnike, koji će se pridružiti m:tel porodici. Mnogo nagrada čeka prepaid i postpaid korisnike i to svakog sata, svakog dana, svake sedmice, tokom narednih 2 mjeseca, stoji u saopštenju m:tela-a.
Dobitnicima nagradne igre m:tel-a i Huawei-a uručeni telefoni
Kristina Ćetković
Kristina ĆetkovićAutorka
Portal AnalitikaIzvor

Poklon dopune svakog sata dobilo je već mnogo korisnika, a svakog dana po jedan korisnik je nagrađivan telefonom Huawei Ascend Y 100. To su: Božidar Mićić, Irena Maraš i Ana Ušćumlić iz Podgorice, Tatjana Milivojević iz Budve, Marija Raketić i Obrad Lekić iz Berana.

Danas je u kompaniji m:tel upriličeno uručenje telefona dobitnicima i tom prilikom se u ime dobitnika zahvalio Milan Ćosović, dobitnik nedjeljne nagrade android telefona Huawei Ascend G620S iz Kotora. Dobitnici nijesu krili oduševljenje, a Ćosović je rekao da je ovo prvi put da osvoji nagradu u nagradnoj igri. Pored ostalog istakao je da je od početka korisnik mreže 068 i da iako je znao za nagradnu igru, jer je fun m:tel-ove Facebook stranice Mtel Imate Prijatelje, gdje svakodnevno prati novosti, ipak sa nevjericom primio obavještenje o nagradi sa broja 1600, od strane Korisničkog servisa m:tel-a.

“Nastaviću da igram i priželjkujem glavnu premiju - automobil Polo. Sigurno da ću i dalje ostati vjerni korisnik m:tel-a, čiji odličan odnos prema korisnicima moram posebno da pohvalim”, istakao je Ćosović, student završne godine Fakulteta za hotelijerstvo iz Kotora.

“Podsjećamo da pravo učešća u nagradnoj igri imaju svi registrovani prepaid korisnici 068 mreže koji u toku trajanja nagradnog kola dopune svoj račun sa 2,5 eura ili više, kao i svi postpaid korisnici koji  imaju plaćen posljednji telefonski račun i nemaju zaostali dug. Za učešće u nagradnoj igri za mjesečnu nagradu potrebno je da registrovani prepaid korisnici 068 mreže u toku trajanja nagradnog kola dopune svoj račun sa 5 eura ili više. Ono što našu igru čini posebnom je i da se prepaid račun može dopuniti više puta u toku trajanja nagradne igre/nagradnog kola, a sve odgovarajuće dopune učestvuju u nagradnoj igri /nagradnom kolu i povećavaju šansu za dobitak. Nestrpljivo očekujemo da obradujemo dva dobitnika automobila VW Polo GP 1.2 TSI. Već 19. aprila izvući ćemo broj telefona prvog, a 19. maja drugog dobitnika glavne premije”, istakla je PR menadžerka m:tel-a Ana Martinović prilikom uručenja nagrada dobitnicima telefona.

Nagradna igra je  počela 18. marta i traje do 18. maja 2015. godine i i ima dva nagradna kola. Prvo kolo je počelo 18. marta i trajaće do 18. aprila 2015. godine. Drugo kolo počinje 19. aprila, a završava se 18. maja 2015.godine.

Portal Analitika

Komentari (0)

Želite da podijelite Vaše mišljenje sa čitaocima? Napišite komentar i započnite diskusiju.

Nadimak za neregistrovanog korisnika
Napišite Vaš komentar
Ovaj sajt je zaštićen sa reCAPTCHA anti spam mehanizmom.Primjenjuju se Google politika o privatnosti i uslovi korišćenja . Vaš komentar se prvo šalje timu na odobrenje. Portal Analitika zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar, bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznijeta u komentarima ne odražavaju stavove redakcije.
Prijavi se Još uvijek nemate nalog? Registrujte se.