Fudbal

WU16: Spisak za UEFA razvojni turnir

Selektor mlađe ženske kadetske reprezentacije Derviš Hadžiosmanović objavio je spisak igračica za UEFA razvojni turnir koji će se održati u Crnoj Gori.
WU16: Spisak za UEFA razvojni turnir
Portal AnalitikaIzvor

Selektor naših kadetkinja pozvao je 20 igračica za turnir koji će se održati od 6. do 9. aprila 2015. godine. Protivnici našoj selekciji biće vršnjakinje iz Makedonije, Luksemburga i Lihtenštajna.

Prvi meč na turniru Hadžiosmanovićeve izabranice odigraće 6. aprila u Petrovcu protiv selekcije Lihtenštajna. Nardnog dana u Kotoru će odmjeriti snage sa Luksemburgom, dok će posljednjeg dana turnira, 9. aprila na Trening kampu FSCG u Podgorici odigrati meč sa Makedonijom.

Za ovaj turnir Hadžiosmanović je pozvao golmane: Katarina Joksimović (Cveteks) i Ivana Čabarkapa (Breznica); odbrana: Tamara Tošić, Biljana Lončar, Duška Topalović (Breznica), Andrea Ivanović (Ekonomist), Jovana Vlahović, Dženana Dacić i Kristina Kovačević (Pristan); vezni red:Ilinka Roćen, Biljana Vraneš, Jovana Brašnjo (Breznica), Ana Novović (Cveteks), Tamara Čogurić (Brskovo), Jelena Vujadinović, Andrea Vučić(Ekonomsist), Jelena Raičević (B 93, Danska) i Ksenija Jelenić (Lovćen); napad: Maja Šaranović (Ekonomist) i Nađa Stanović (USK Lođ, Poljska).

Portal Analitika