Sci/Tech

Apple kupuje vaš Android telefon i daje vam iPhone

Iz Applea su došli na ideju da otkupe Android telefone od korisnika i u zamjenu im daju poklon karticu koju mogu da zamijene za iPhone ili iPad uređaj.
Apple kupuje vaš Android telefon i daje vam iPhone
Kristina Ćetković
Kristina ĆetkovićAutorka
Portal AnalitikaIzvor

Kompanija je i ranije imala sličnu akciju ali u okviru sopstvenih proizvoda, međutim, sada su je proširili i na telefone i kompjutere drugih proizvođača.

Ova akcija će biti dostupna korisnicima u Ujedinjenom Kraljevstvu i u nekim dijelovima Evrope i Amerike.

Kupci će moći da odnesu svoj telefon ili kompjuter u neku Apple prodavnicu gdje će odmah procijeniti njihovu vrijednost na osnovu koje će i dobiti poklon karticu sa kojom odmah mogu da kupe neki od Apple uređaja.

Program “reciklaže” će imati i neka pravila.

Telefon koji neko želi da proda treba da bude u dobrom stanju, a osoba koja ga prodaje mora da bude starija od 18 godina.

Prije nego što krenu u prodavnicu, kupci mogu da provjere da li njihovi uređaji ispunjavaju tražene uslove tako što će posjetiti Appleov sajt.

Izvor i foto: b92.net

Portal Analitika

Komentari (0)

Želite da podijelite Vaše mišljenje sa čitaocima? Napišite komentar i započnite diskusiju.

Nadimak za neregistrovanog korisnika
Napišite Vaš komentar
Ovaj sajt je zaštićen sa reCAPTCHA anti spam mehanizmom.Primjenjuju se Google politika o privatnosti i uslovi korišćenja . Vaš komentar se prvo šalje timu na odobrenje. Portal Analitika zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar, bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznijeta u komentarima ne odražavaju stavove redakcije.
Prijavi se Još uvijek nemate nalog? Registrujte se.