Društvo

Donacija CKB-a Opštoj bolnici „Danilo I“

Crnogorska komercijalna banka a.d. Podgorica je danas na Cetinju uručila donaciju Opštoj bolnici „Danilo I“, EKG i potrebnu opremu za Interno odjeljenje čija je vrijednost 2.200 eura, saopšteno je iz pomenute kompanije.
Donacija CKB-a Opštoj bolnici „Danilo I“
Kristina Ćetković
Kristina ĆetkovićAutorka
Portal AnalitikaIzvor

Kako navode iz CKB, bolnica “Danilo I” je najstarija zdravstvena ustanova u Crnoj Gori sa dugom i bogatom tradicijom i upravo ta činjenica je opredijelila, CKB da u svojoj misiji podrške i pomoći zdravstvenim institucijama u Crnoj Gori donira opremu koja je bolnici u ovom trenutku bila najpotrebnija.

“CKB kontinuirano ulaže u oblast zdravstva i zdravstvene ustanove u sklopu svog programa društvene odgovornosti.  Bolnica “Danilo I” zavređuje posebno uvažavanje imajući u vidu njenu reputaciju kako zbog prošlih, tako i zbog vremena koja dolaze. Ovom donacijom Banka želi da doprinese očuvanju te reputacije i da  novim uređajima i opremom olakša rad ljekara i medicinskog osoblja, a građanima omogući kvalitetnije pružanje usluga”, izjavila je Maja Vukčević, direktorica Korporativnog sekretarijata CKB.

“Izražavamo veliku zahvalnost CKB banci što nam je pomogla da stvorimo u bolnici Danilo I, a naročito na Internom odjeljenju, mnogo bolje uslove sa boravak i liječenje naših pacijenata, pogotovo onih sa posebnim potrebama. CKB banka nastavlja sa svojom flilantropskom aktivnošću prepoznajući potrebe građana i ustanova bez obzira na obim poslovne saradnje što govori o njihovom visokom stepenu društvene odgovornosti. Nadamo se i dalje uspješnoj saradnji na svim poljima”, rekao je dr Ivan Gazivoda, direktor Opšte bolnice „Danilo I“.

Donacija Opštoj bolnici „Danilo I“ predstavlja još jednu potvrdu dugoročne opredjeljenosti i posvećenosti banke lokalnoj zajednici.

Portal Analitika