Sci/Tech

Nova imena potvrđena za Spark.me - Jennifer i Jeffrey Buxton

Organizacioni tim jedne od najvećih regionalnih konferencija posvećenih marketingu i inovacijama, Spark.Me, koja se održava 31. maja i 1. juna 2015, u hotelu Mediteran u Bečićima, je upravo objavio nova imena – Jennifer i Jeffrey Buxton. Buxtonovi će održati zajedničko predavanje “Ljepotica i zvijer - marketing sadržaja i/ili optimizacija sajta za pretraživače”. To će biti prva zajednička Spark.me prezentacija od kada ova prestižna konferencija postoji.
Nova imena potvrđena za Spark.me - Jennifer i Jeffrey Buxton
Portal AnalitikaIzvor

Jennifer Buxton je međunarodni ekspert u oblasti životnog stila. Porijeklom je iz Tekasa (SAD), a trenutno je nastanjena u Crnoj Gori. Glavna i odgovorna urednica je Real Posh Mom, online zajednice majki blogerki i zaljubljenica u hranu i modu. Od nedavno je i urednica Meanderbug.com, sajta koji promoviše turizam u Jugoistočnoj Evropi.

Jeffrey Buxton je sistem inženjer koji ima 20 godina iskustva u oblasti informacione tehnologije, aeronatike i astronautike. Zaljubljenik je u tehnologiju. Porijeklom je iz Arizone (SAD), a trenutno živi u Crnoj Gori. Tehnički direktor je u Meanderbug.com

Spark.me je interaktivna konferencija koja nudi brojne šanse za biznis i koja na jednom mjestu okuplja lidere iz poslovnog svijeta, svijeta tehnologije i inovacija, marketare, startapove i ljude željne znanja. Konferencija je dizajnirana da oslobodi kreativnost učesnika, da im omogući da unaprijede svoje znanje zahvaljujući međunarodno priznatim govornicima, da ih podstakne da unaprijede svoje poslovanje i da sami osmisle i započnu nove biznis ideje. Ako još uvijek niste obezbijedili svoje mjesto za Spark.me, krajnje je vrijeme! Karte trenutno možete kupiti po sniženoj cijeni od 150 €, odnosno 70 € za studente do 30. aprila. Slijede linkovi o govornicima.

 

Lifestyle Website: Real Posh Mom

Travel Website: Meanderbug

LinkedIn: Jennifer Buxton

Twitter: @RealPoshMom 

Google+: JenniferB 

Instagram: RealPoshMom 

Pinterest: RealPoshMom

Travel Website: Meanderbug

LinkedIn: Jeffrey Buxton

Twitter: @RealGeekDad

               @Balkanophile 

Portal Analitika