Društvo

Glavni grad osniva Savjet za pitanja mladih

Sekretarijat za lokalnu samoupravu Glavnog grada raspisao je javni poziv za konsultovanje putem javne rasprave u vezi sa Nacrtom Odluke o obrazovanju Savjeta za pitanja mladih Glavnog grada.
Glavni grad osniva Savjet za pitanja mladih
Kristina Ćetković
Kristina ĆetkovićAutorka
Portal AnalitikaIzvor

Kako navode iz Sekretarijata postupak konsultovanja sprovešće se u pisanoj i elektronskoj formi u skladu sa Programom javne rasprave.

„Sve informacije u vezi ovog obavještenja mogu se dobiti svakog radnog dana od 8 do 16 časova na tel. br. 020 447 180“, stoji u današnjem dodatku podgoričkog lista Pobjeda.

Javna rasprava održaće se u elektronskoj, pisanoj i usmenoj formi.

Putem sajta www.podgorica.me, građani mogu dostavljati elektronske primjedbe, prijedloge i sugestije u toku cjelokupnog perioda predviđenog za javnu raspravu.

Javna rasprava u pisanoj formi organizuje se putem dostavljanja pisanih primjedbi, prijedloga i sugestija građana i drugih učesnika na adresu: Sekretarijat za lokalnu samoupravu, Ul. Vuka Karadžića br. 16 Podgorica, zaključno sa danom okončanja javne rasprave.

„Glavna rasprava u usmenoj formu održaće se u Sali Kulturno-informativnog centra „Budo Tomović“ u Podgorici, 16. aprila 2015. godine, sa početkom u 12 časova“, navode iz Sekretarijata za lokalnu samoupravu Glavnog grada.

K.Ć.

Portal Analitika

Komentari (0)

Želite da podijelite Vaše mišljenje sa čitaocima? Napišite komentar i započnite diskusiju.

Nadimak za neregistrovanog korisnika
Napišite Vaš komentar
Ovaj sajt je zaštićen sa reCAPTCHA anti spam mehanizmom.Primjenjuju se Google politika o privatnosti i uslovi korišćenja . Vaš komentar se prvo šalje timu na odobrenje. Portal Analitika zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar, bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznijeta u komentarima ne odražavaju stavove redakcije.
Prijavi se Još uvijek nemate nalog? Registrujte se.