Društvo

„Dječaci iz ulice Marksa i Engelsa“ u Extra TV videoteci

Crnogorski film „Dječaci iz ulice Marksa i Engelsa“ dostupan je od danas Telekomovim korisnicima u Ekstra TV videoteci. Film je moguće iznajmiti po cijeni od 1,5 eura, u SD (Standard definition) formatu. Osim toga, film se može iznajmiti i u HD (High definition) formatu, po cijeni od dva eura, saopšteno je iz Telekoma.
„Dječaci iz ulice Marksa i Engelsa“ u Extra TV videoteci
Portal AnalitikaIzvor

„Dječaci“ su prvi crnogorski film koji je ponudjen u HD formatu, sa  maksimalnim kvalitetom slike i zvuka.

Ostvarenje reditelja Nikole Vukčevića privuklo je veliku pažnju bioskopske publike, a ovih dana ima i nekoliko međunarodnih predstavljanja, na festivalima u Parizu, Vankuveru i Oslu.

Uloge tumače: Momčilo Otašević, Goran Bogdan, Ana Sofrenović, Emir Hadžihafisbegović, Branka Stanić, Nebojša Glogovac, Branimir Popović, Petar Božović, a u filmu se pojavljuju i poznati muzičari - Damir Urban i Nenad Knežević Knez. Film je nastao po motivima drame “Instant“ - srpskog pisca i reditelja Đorđa Milosavljevića, po scenariju Milice Piletić i reditelja Vukčevića, a sniman je u Podgorici, Londonu i Zagrebu.

Portal Analitika

Komentari (0)

Želite da podijelite Vaše mišljenje sa čitaocima? Napišite komentar i započnite diskusiju.

Nadimak za neregistrovanog korisnika
Napišite Vaš komentar
Ovaj sajt je zaštićen sa reCAPTCHA anti spam mehanizmom.Primjenjuju se Google politika o privatnosti i uslovi korišćenja . Vaš komentar se prvo šalje timu na odobrenje. Portal Analitika zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar, bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznijeta u komentarima ne odražavaju stavove redakcije.
Prijavi se Još uvijek nemate nalog? Registrujte se.