Abiznis

Recoma grupa izrazila intresovanje za Crnu Goru

Recoma grupa je trenutno u posjeti Crnoj Gori, u okviru koje je organizovan sastanak sa Agencijom Crne Gore za promociju stranih investicija. Delegaciju predvodi Paolo Turchi, industrijski direktor i gospodin Natale Aprile, izvršni director, saopšteno je iz Agencije Crne Gore za promociju stranih investicija.
Recoma grupa izrazila intresovanje za Crnu Goru
Portal AnalitikaIzvor

Recoma je, kako su naveli u saopštenju, italijanska kompanija i lider na evropskom tržištu u proizvodnji i distribuciji kompresovanih, tečnih i rastvorenih gasova. U cilju upoznavanja sa investicionim potencijalima i projektima naše zemlje, predstavnici Agencijesu održali opsežnu prezentaciju.

Gospodin Turchi, predstavio je kompaniju i njen dosadašnji rad i izrazio interesovanje za proširenje poslovanja i otvaranja predstavništva na Balkanu. Istakao je da bi Crna Goramogla biti buduće središte mreže za distribucijui transport gasa na ovim prostorima.Takođe, kaojedan od mogućih oblika biznisa navedena je i transformacija pogona automobila na benzin u pogon na plin, što bi ekološke standarde Crne Gore podiglo na viši nivo.

Kako su potencijali Crne Gore u industriji gasa neiskorišteni i u velikoj mjeri neistraženi, Recoma grupa je prepoznala mogućnost za investiranje u ovom sektoru. Ova posjeta predstavlja prvi korak za uspostavljanje čvršće buduće saradnje između MIPA-e i predstavnika Recoma grupe.

 

Portal Analitika