Društvo

KOVAČEVIĆ: Rad centara za socijalni rad mora biti ažurniji

Ministarka rada i socijalnog staranja Zorica Kovačević održala je sastanak sa direktorima centara za socijalni rad gdje je izrazila nadu u uspješnu saradnju sa direktorima i naglasila da će biti neophodni veliki napori i istrajnost kako bi se rad svih centara doveo na zavidan nivo.
KOVAČEVIĆ: Rad centara za socijalni rad mora biti ažurniji
Ana Popović
Ana PopovićAutorka
Portal AnalitikaIzvor

"Tokom sastanka sagovornici su razgovarali o trenutnoj situaciji u centrima za socijalni rad, problemima koji su se javljali pri implementaciji informacionog sistema, mjerama koje treba preduzeti u cilju otklanjanja nepravilnosti i usklađivanja rada svih centara, kao i o jačanju kadrovskih kapaciteta u tim ustanovama", navodi se u saopštenju Ministarstva rada i socijalnog staranja.

Kovačević je posebno naglasila da rad centara mora biti ažurniji, pogotovo kada su u pitanju zahtjevi i njihovo rješavanje u zakonom predviđenom roku.

Direktori su informisali ministarku o dosadašnjim aktivnostima centara, radu na informacionom sistemu, kao i o budućim planovima na poboljšanju, kako kadrovskih tako i tehničkih rješenja, a sve u cilju transparentnije i usklađenije međusektorske i međuinstitucionalne saradnje.

Portal Analitika

Komentari (0)

Želite da podijelite Vaše mišljenje sa čitaocima? Napišite komentar i započnite diskusiju.

Nadimak za neregistrovanog korisnika
Napišite Vaš komentar
Ovaj sajt je zaštićen sa reCAPTCHA anti spam mehanizmom.Primjenjuju se Google politika o privatnosti i uslovi korišćenja . Vaš komentar se prvo šalje timu na odobrenje. Portal Analitika zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar, bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznijeta u komentarima ne odražavaju stavove redakcije.
Prijavi se Još uvijek nemate nalog? Registrujte se.