Fudbal

U17: Spisak za memorijal "Josip Katalinski"

Selektor kadetske reprezentacije Crne Gore Boris Miličković objavio je spisak igrača koji će nastupiti na memorijalnom turniru "Josip Škija Katalinski" koji se početkom narednog mjeseca održava u Sarajevu.
U17: Spisak za memorijal "Josip Katalinski"
Portal AnalitikaIzvor

Pored naše selekcije, na memorijalu koji počinje 3. aprila učestvovaće reprezentacija Bosne i Hercegovine, kao i selekcije Sarajeva i Beograda. Naši kadeti odigraće 4. aprila duel sa ekipom Sarajeva. Ukoliko trijumfuju u prvom meču Miličkovićevi izabranici igraće u finalu sa pobjednikom duela Bosne i Hercegovine i selekcije Beograda.

- Očekuje nas prva provjera na međunarodnom nivou u ovoj godini, u kojoj ćemo uigravati tim za dalje akcije i isto tako vidjeti na kojem su nivou naši igrači jer će ovo biti prva akcija nakon utakmica sa Makedonijom. Moram istaći da smo imali problema sa povrijeđenim igračima koji su u procesu oporavka pa nismo željeli da rizikujemo sa njima pozivajući ih za ovaj turnir. Prilika da se izmjerimo sa ostalim reprezentacijima i vidimo u kakvoj smo formi nakon kampa u Baru, rekao je selektor Miličković.

Na spisku selektor Miličkovića su golmani: Krsto Ljubanović (Mogren) i Maksim Milović (Brodarac, Srbija); odbrana: Boško Rašković (Mladost), Martin Prenkočević, Nikola Kumburović, Miloš Drinčić (Budućnost), Jovan Jablan (Lovćen) i Nikola Rašović (Zeta); vezni red: Rašid Kolić, Mirza Hot (Radnički), Vasilije Terzić(Budućnost), Danilo Leković (Mornar), Aleksa Marušić (Sutjeska), Anđelko Jovanović(Crvena stijena) i Ilija Vukotić (Grbalj); napad: Pavle Krstović (Zeta), Božidar Damjanović (Grbalj), Radovan Bećirović (Sutjeska), Novica Čabarkapa (Kom) i Miloš Zečević (Rudar).

Portal Analitika