Društvo

Porto Montenegro nominovan za najbolju internacionalnu marinu

Marina Porto Montenegro nominovana je prošle sedmice za prestižno priznanje u kategoriji najbolja međunarodna marina, koje dodjeljuje Marina Industries Association (MIA) iz Australije. Nagrada se dodjeljuje za period 2015/16 za marine u Australiji, ali i na međunarodnom nivou.
Porto Montenegro nominovan za najbolju internacionalnu marinu
Portal AnalitikaIzvor

"Čestitamo svim finalistima kao i članovima svjetskih marina koje su nominovane za nagrade, jer njihov kvalitet rada, posvećenost, i snažna podrška u razvoju jahting usluge, predstavljaju reper za kvalitet i uzor marinama koje teže sličnom uspjehu", istakao je predsjednik MIA udruženja Andrew Chapman.

Izvšni direktor kluba Marina pri asocijaciji MIA-a, Simon McLean smatra da je su nomonacije odličan podsticaj za održavanje kvaliteta i dobre poslovne prakse u industriji marina, ali i izuzetan način da se promovišu ciljevi asocijacije MIA.

"Nominacije u kategoriji najbolja internacionalna marina u asocijaciji MIA, i prestižnoo godišnje  priznanje u kategoriji najbolje marine za superjahte u 2015. godini koje nam je dodjelila Yacht Harbour asocijacija (TYHA) početkom ove godine, potvrđuju kvalitet usluge u marini Porto Montenegro, ali i našu ambiciju da budemo vodeća luksuzna marina za superjahte na Mediteranu", istakao je direktor tivatske marine Tony Browne.

Dobitnici nagrada za svaku od 13 kategorija biće poznati na 15. Međunarodnoj marina konferenciji u Gold Coast-u, Austrailija, koja se održava od 3. do 5.maja ove godine.

U kategoriji najbolja međunarodna marina kandidovane su Albany Marina sa Bahama, Marina Porto Montenegro iz Tivta, Westhaven Marina sa Novog Zelanda i Port Denarau Marina sa Fidžija.

Portal Analitika