Abiznis

NTO : Rade sva skijališta

Sva skijališta u Crnoj Gori danas rade, liftovi rade i putevi su prohodni, saopšteno je iz Nacionalne turističke organizacije (NTO).
NTO :  Rade sva skijališta
Portal AnalitikaIzvor

Na skijalištu Kolašin 1450 vrijeme je potpuno oblačno, bez padavina. Temperatura se kreće od dva stepena u podnožju do jedan stepen na vrhu staze, a putevi su prohodni.

Visina snijega u podnožju iznosi jedan metar, a od ski liftova rade baby lift, ski lift Jezerine i šestosjed žičara Vilina voda.

Na Vučju je takođe oblačno, bez padavina I uz temperaturu od četiri stepena. Radiće i mala i rekreativna staza, a visina sniježnog pokrivača u podnožju iznosi oko 80 centimetara.

Na skijalištu Savin kuk je malo do umjereno oblačno, temperatura je oko tri stepena. Na stazama ima oko 110 centimetara snijega, a svi liftovi su u funkciji.

I na Javorovači je oblačno i bez padavina uz temperatura od četiri stepena. Svi liftovi su u funkciji, staze su spremne, a visina sniježnog pokrivača u podnožju je 70 centimetara.

Na skijalištu Lokve je oblačno. Temperatura iznosi minus jedan stepen, a visina sniježnog pokrivača je 80 centimetara.

Portal Analitika

Komentari (0)

Želite da podijelite Vaše mišljenje sa čitaocima? Napišite komentar i započnite diskusiju.

Nadimak za neregistrovanog korisnika
Napišite Vaš komentar
Ovaj sajt je zaštićen sa reCAPTCHA anti spam mehanizmom.Primjenjuju se Google politika o privatnosti i uslovi korišćenja . Vaš komentar se prvo šalje timu na odobrenje. Portal Analitika zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar, bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznijeta u komentarima ne odražavaju stavove redakcije.
Prijavi se Još uvijek nemate nalog? Registrujte se.