Politika

DPS O BERANSKIM VLASTIMA: "Bez rezultata, samo političko zapošljavanje"

Nakon 365 dana vršenja vlasti u Beranama, koaliciji "Zdravo Berane" nema se šta ocijeniti, osim obećanja i partijskog zapošljavanja, smatraju u Demokratskoj partiji socijalista.
DPS O BERANSKIM VLASTIMA: "Bez rezultata, samo političko zapošljavanje"
Portal AnalitikaIzvor

"Na početku mandata ova koalicija je bila sastavljena od Socijalističke narodne partije i Demokratskog fronta. Danas nju čine obezglavljeni Demokratski front, SNP u tri kolone, Nova sa naljućenim Danilovićem, PzP bez svojih glasača", saopšteno je iz DPS-a.

Iz te partije su naglasili da je trenutno u redovima koalicije "Zdravo Berane"partijski prelazni rok uz, dok sada, kako tvrde, nezabilježenu partijsku korupciju.

"Stoga Lekićevci, Milićevci, Bečićevci, Damjanovićevci, Danilovićevci svjesni da trče posljednji krug pokušavaju da stari mandat „moralno odnesu“ u nove partije", navodi se u saopštenju uz tvrdnju da je vlast u Beranama nastavila retoriku predizbornih obećana.

"Oni su, najprije i najhitnije, obećanjima u Beranama „otvorili“ dvije sanitarne deponije: Šemovac na desnoj, a Rujiške laze na lijevoj strani Lima. Ova obećanja su njihov standard, zbog čega se nameće pitanje: Zašto se i dalje, kada imaju dvije deponije, uz ogromne finansijske troškove, otpad odvozi na podgoričku deponiju?", saopšteno je.

U DPS-u smatraju da je koalicija "Zdravo berane"u proteklom periodu vršila samo partijsko zapošljavanje, o" čemu u medijima govore i njihovi najbliži saradnici, a i sam predsjednik Dragoslav Šćekić saopštava da je zaposlio 30-tak partijskih ljudi, ali izostavlja dio rečenice da je taj broj na mjesečnom nivou".

"Jasno se vidi i zaključuje da je ova neodgovorna družina imala samo jedan izborni program: partijsko zapošljavanje. No, ovih dana su pod stresom zbog naredbe Ministarstva finansija vezanom za regulisanja viška radnika. Ali i u ovom poslu, nezdrava koalicija, želi da bude `na visini`, te  pokušava da  pravi spiskove partijskih neistomišljenika u institucijama Opštine, želeći tom metodom i tim kriterijumom  da riješi zadatak od strane Ministarstva.", saopštili su u Demokratskoj partiji socijalista, istakavši d vlasti u Beranama nijesu kandidovale nijedan novi kapitalni projekat, ali da "imaju mogućnost da prate nekoliko višemilionskih kapitalnih projekata koje smo im ostavili u završnim fazama i time izađu iz svog zatvorenog svijeta obećanja".

rtcg.me

Portal Analitika

Komentari (11)

Nadimak za neregistrovanog korisnika
Napišite Vaš komentar
Ovaj sajt je zaštićen sa reCAPTCHA anti spam mehanizmom.Primjenjuju se Google politika o privatnosti i uslovi korišćenja . Vaš komentar se prvo šalje timu na odobrenje. Portal Analitika zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar, bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznijeta u komentarima ne odražavaju stavove redakcije.
Prijavi se Još uvijek nemate nalog? Registrujte se.
G Guslar Božo
30.03.2015. 22:39

Mogu vam reci da je dug jos veci svakim danom pristizu niva zaduzenja dps-a ovo je unistavanje i iseljavanje vecinskog srpskog i crnogorskog naroda iz Berana ova nova vlast ako uspije da sanira posledice ravne prirodnoj katastrofi koju je DPS vlast ucinjela Beranama. Jos jednom DPS berane kompletan opstinski odbor treba da podnese ostavke ako misli da na sledece izbore osvoji koji mandat!

0
4
G Guslar Božo
30.03.2015. 16:12

Tamo dje se gusle cuju dok je vijeka i pamtiveka 18 miliona duga je zlocin prema covjecnosti nebi trebao DOS berane da izlazi iz kuca no da vrati pare pokradene sram vas bilo da uopste dajete bilo kakvo saopstenje!

2
4
D Dado
30.03.2015. 17:56

A odakle 18 svega ti. Zvanicno po izvjestaju revizije je 11, ovi sada vladajuca garnitura forsira 15, a zvanicno su od kako su preuzeli vlast dosli do 20 milona. Ko odje koga ludim pravi. Matrmatika im je slabo u skoli isla, posebno predsjedniku Skupstine koji je volio da utvrdjuje gradivo pa je dva puta u isti razred isao

2
0
N NOVI KRIM(UKRAJINA)
30.03.2015. 14:53

Zato će vas biti želja DPS+SDP+SVE MANJINE(osim crva)uvijek puno preko 65%.Uzgred ustav se mijenja 2/3većinom,a bez njega se ne mogu mijenjati ni Crnogorska obiležja,k.m.k.Nećete ni pomišljati kad uđemo u N A T O!!!!!!!!

23
2
T TREBA UC
30.03.2015. 15:45

Treba uc u NATO ugurati se, a vi to jos nijeste uradili ? I necete nikada a mozda ni tada ,

3
8
V Vasojevic
30.03.2015. 13:37

DPS Berane koji je ostavio dug 15 miliona evra, da li oni uopšte imaju obraza da bilo sta kritikuju.Oni da kritikuju politiku zaposljavanja, smijesno.Mogu neki drugi da kritikuju da li ima ili nema zaposljavanja od strane nove vlasti, ali DPS Berana je najmanje pozvan za to.

3
3
D Dado
30.03.2015. 17:58

a jeli sada zvanicno saopsteno da je dug 20 miliona. DPS za 8 godina, 20 miliona, to je 2.5 miliona godisnje. A ovi novi za godinu 5 miliona!!! Kuku nama sa njima, ako budu na vlasti do kraja mandata, presisacemo Grcku sa dugovima

1
0
R Rico
30.03.2015. 13:08

Pa zar se OO dps-a Berane nije ugasio?Ljudi,provjerite ovo saopstenje!Dps Berane vise ne postoji.

5
6
D Dado
30.03.2015. 17:53

jeste sigurno sa 17 od 35 odbornika u skupstini. Polako se gase ovi vladajuci, dje li ce se sada Ziza prikloniti

1
0
N NOVI LJUDI
30.03.2015. 12:42

,,,Što bi činjeli da dobiju vlast u državi.Nebi na poslu ostavili od direktora do fizičkog radnika nikog iz DPS-a i SDP-a.A šikaniranja i ćeranja bilo bi koliko hoćeš.,, PA ZAR TO nijesu RADILI DPS i SDP i dalje rade -pa imas AFERU SNIMAK kao KRUNSKI DOKAZ, - NE MLATI KRIMU! Zar nije PROSLA VLAST sve izmjenila GRB ZASTAVU HIMNU sve -ZASTO nebi i NOVA KADA DODJE.

6
5
N NOVI KRIM
30.03.2015. 12:32

Što bi činjeli da dobiju vlast u državi.Nebi na poslu ostavili od direktora do fizičkog radnika nikog iz DPS-a i SDP-a.A šikaniranja i ćeranja bilo bi koliko hoćeš.Prepravki od ustava,istorije,jezika,grba,himne do imena ulica i trgova.To znaju i ovi strani diplomate i zvaničnici.

26
4