Rukomet

Budućnost bez Žderićke na Viborg

Marta Žderić, zbog smrtnog slučaja u porodici, neće biti u sastavu Budućnosti za neđeljni prvi četvrtfinalni duel sa Viborgom u Danskoj.
Budućnost bez Žderićke na Viborg
Portal AnalitikaIzvor

Ova sjajna golmanka, koja je obilježila glavnu fazu Lige šampiona, puno će nedostajati „plavima“ u prvom, od dva najvažnija meča LŠ. Martini kvaliteti, došli su do izražaja već u prvom meču protiv Vardara (oktobar), kada je i proglašena za najbolju golmanku premijernog kola.

- Svi smo uz Martu, a to što je neće biti u sastavu za prvi četvrtfinalni duel sa Viborg je ogroman hendikep - kazao je trener „plavih“ Dragan Adžić.

Ne ostavlja strateg Budućnosti ni najmanju dilemu oko toga može li ili ne može Klara Voltering, koja je dugo bila odsutna zbog povrede, odraditi veliki posao u neđelju.

- Klara je bezbroj puta pokazala, i kao povrijeđena, da može da odigra vrhunski i nema sumnje da će imati kvalitetnu energiju.Vrlo je pouzdana, a Vlatko sa njima vrlo kvalitetno radi. Ona je prošle sedmice odigrala kvalitetan meč sa Njemicama i ubjeđen sam da Viborg ne može imati prevagu po pitanju golmanske pozicije.

(Pobjeda, ARENA)

Portal Analitika