Region

Reditelj Petar Nedeljković preminuo na pres konferenciji

Televizijski i filmski reditelj Petar Nedeljković preminuo je danas na pres konferenciji Beogradskog festivala dokumentarnog i kratkometražnog filma u Domu Sindikata. On je bio jedan od učesnika konferencije gdje je trebalo da govori o svom kratkometražnom dokumentarnom filmu “Anđeo sa gore zaglavak”.
Reditelj Petar Nedeljković preminuo na pres konferenciji
Portal AnalitikaIzvor

Njemu je tokom predstavljanja filmova sa današnjeg programa pozlilo, nakon čega su prisutni pozvali hitnu pomoć, ali je ovaj reditelj preminuo..
- Gospodinu Nedeljkoviću će do kraja Festivala biti odavana počast minutom ćutanja prije svake projekcije, a večeras će prije filma „Svetislav Pešić - Više od trenera“ biti još jednom prikazan njegov dokumentarni film „Anđeo sa gore Zaglavak“ - istakli su organizatori festivala. (Blic)

Portal Analitika

Komentari (3)

Nadimak za neregistrovanog korisnika
Napišite Vaš komentar
Ovaj sajt je zaštićen sa reCAPTCHA anti spam mehanizmom.Primjenjuju se Google politika o privatnosti i uslovi korišćenja . Vaš komentar se prvo šalje timu na odobrenje. Portal Analitika zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar, bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznijeta u komentarima ne odražavaju stavove redakcije.
Prijavi se Još uvijek nemate nalog? Registrujte se.
M Mala Maja
30.03.2015. 20:21

Talk about karma, ha?

0
0
A Aziz Tafro
30.03.2015. 02:02

Aziz Tafro, Sarajevo Ja sam autor knjige "Ruski i grčki plaćenici u ratu u BiH" koja svjedoći o zlu etničkog čišćenja koje su počinili ruski plaćenici u Višegradu. Film "Anđeo sa gore Zaglavak" prikriva to zlo, prikriva ratne zločine prikriveno veličajući genocid počinjen nad Bošnjacima. Nije trebao Petar Nedeljković snimati ovaj film. Srbija se treba poklonniti žrtvama genocida u BiH a ne sipati so na ljute rane.

8
0
A Anonimno-706123755
29.03.2015. 21:01

ima li video

0
2