Podgorica

U toku sajam vjenčanja "Vaša bajka"

U podgoričkom šoping molu Delta City u toku je šesti sajam vjenčanja "Vaša Bajka", koji organizuje marketing agencije Incognito. Posjetioci i ovog puta na jednom mjestu mogu da pronađu sve što je potrebno za organizovanje vjenčanja, ali i da uživaju u zanimljivom pratećem programu.
U toku sajam vjenčanja "Vaša bajka"
Portal AnalitikaIzvor

„Učesnici su veoma zadovoljni posjetom, a posjetioci ne kriju oduševljenje dekoracijom prostora, ali i ponudom izlagača. Ono što nas posebno raduje je da su učesnici vrlo zadovoljni interesovanjem posjetilaca pa su mnogi i dogovorili brojne angažmane tokom sajma. U toku je i nagradna igra u kojoj mogu učestvovati svi posjetioci sajma i tako steći priliku da osvoje vrijedne nagrade koje su obezbijedili učesnici sajma“, kazala je Danijela Knežević, menadžerka kreativnih komunikacija u agenciji Incognito.

Tokom svečane ceremonije otvaranja Bajke održan je modni performans brenda "Angie&Me" pod nazivom „Angie&Me Bajka” u toku kojeg su male i velike princeze na zanimljiv i neobičan način predstavile haljinice i suknjice od tila ovog brenda. Drugog dana sajma održana je revija vjenčanica i svečanih haljina salona vjenčanica "Pepeljuga" iz Kotora. Modeli su nosili vjenčanice modne kuće Enozoani i svečane haljine kreatora Tarika Ediza. Za frizuru modela pobrinuo se Ranko Marković, a za šminku Andrea Vučković.

Na sajmu se predstavljaju- Saloni vjenčanica Pepeljuga, Na zrnu graška i Irena, agencije za dekoraciju Lunna, Happy Day, Neven Wedding&Flower i Pravi se FeSta, fotografi Promo-Montenegro-Sergej Zabijako, Yelissa Photography, Saša Vujanović, Danilo Novović, Bojan Gnjidić i PhotoBooth Montenegro, Orkestar Dobri Momci Podgorica, restorani Sport Club, Internacional, Imanje Knjaz i Balkan, hoteli Podgorica, City i Ramada, poslastičarnica Marina, Erste banka, turistička agencija Planet Tours, Bel Vetro nakit, Prirodna kozmetika Ivanović i Angie&Me, za male i velike princeze.

Izvlačenje imena dobitnika nagradne igre "Neka bude bajka" biće održano u nedjelju u 19 časova, tokom svečane ceremonije zatvaranja ovogodišnje Bajke. Radno vrijeme sajma je od 10 do 22 časa.

Portal Analitika