Društvo

BLIC: Ceca i visoki državni funkcioneri se provode na crnogorskoj "svadbi vijeka"

Svadba ćerke Brana Mićunovića i njenog izabranika počela je u 16 sati u Bečićima. Kako "Blic" saznaje, sam čin venčanja završen je nekoliko minuta posle 17 sati.
BLIC: Ceca i visoki državni funkcioneri se provode na crnogorskoj "svadbi vijeka"
Portal AnalitikaIzvor

Među 500 zvanica je i Svetlana Ceca Ražnatović, čija su djeca od juče u Crnoj Gori, dok je ona stigla danas u društvu sestre Lidije. Pjevačica je ranije rekla da na veselje dolazi kao gošća, ali je dodala da će rado zapjevati ukoliko mladenci budu izrazili želju da je čuju.

28cecabecici

Njen sin Veljko Ražnatović postavio je fotografiju na društvenim mrežama na kojoj je pokazao kako se sredio za svadbu.

Kako javljaju reporteri Blica sa lica mjesta, saobraćaj nadomak hotela gdje se svadba održava nije blokiran, iako se nagađalo da će biti zatvoren.

28splendid

Zvanice koje su pristizale luksuznim automobilima odmah su išle u podzemnu garažu, a među njima je bio i veliki broj službenih državnih vozila visokih crnogorskih funkcionera. Svetozar Marović je stigao sa svojom porodicom, a potvrđeno je i da je pozvan i Milo Đukanović.

Građansko venčanje je završeno nešto poslije 17 sati. Mlada koja je nosila bijelu dugu vjenčanicu odlučila je da uzme muževljevo prezime. Kao što je i najavljeno, prvu pjesmu kao supružnici Andrea i Miloš su odigrali uz "Poglede u tami" koje im je otpevao Sergej Ćetković.

28djordjemicunovic

Mladin brat  Đorđe postavio je nekoliko fotografija sa svadbenog veselja na svom Instagram profilu, Dok je Anastasija Ražnatović postavila fotografiju sa svadbenog veselja na kojoj pozira između brata Veljka i dečka Kostadina Terzića.

(Blic)

Portal Analitika