Region

SNS otkazuje miting u Novom Sadu

Srpska napredna stranka odlučila je da otkaže veliki stranački miting u Novom Sadu, koji je bio zakazan za 25. april.
SNS otkazuje miting u Novom Sadu
Portal AnalitikaIzvor

Naime, istog dana Demokratska stranka će organizovati miting u Beogradu, što bi moglo da izazove nepotrebne tenzije.

- Dva stranačka mitinga u istom danu mogli bi da rezultiraju neželjenim reakcijama. Ako bi se to dogodilo atmosfera bi bila naelektrisana u oba grada. Kako bi izbjegli nepotrebne tenzije, naprednjaci su odlučili da otkažu miting u Novom Sadu, zakazan za 25. april - navodi izvor Kurira iz vrha SNS i dodaje da će narednih dana ova odluka biti i zvanično objelodanjena.

Naprednjaci su trebali da u neformalnu predizbornu kampanju za lokalne i vojvođanske izbore krenu 25. aprila na velikom mitingu u Novom Sadu, jer su u vrhu SNS potpuno uvjereni da će se u narednim mjesecima formirati nova vladajuća većina u Skupštini Vojvodine, koja će sklopiti brz dogovor o datumu izbora.

Naprednjaci planiraju da se pokrajinski i lokalni izbori održe 20. decembra.

(Kurir/SEEbiz)

Portal Analitika

Komentari (0)

Želite da podijelite Vaše mišljenje sa čitaocima? Napišite komentar i započnite diskusiju.

Nadimak za neregistrovanog korisnika
Napišite Vaš komentar
Ovaj sajt je zaštićen sa reCAPTCHA anti spam mehanizmom.Primjenjuju se Google politika o privatnosti i uslovi korišćenja . Vaš komentar se prvo šalje timu na odobrenje. Portal Analitika zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar, bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznijeta u komentarima ne odražavaju stavove redakcije.
Prijavi se Još uvijek nemate nalog? Registrujte se.