Svijet

Kameron: Kampanja na ivici noža

Britanski premijer Dejvid Kameron rekao je na partijskoj konferenciji njegovih konzervativaca da je izborna kampanja u toj zemlji "na ivici noža".
Kameron: Kampanja na ivici noža
Portal AnalitikaIzvor

"Ovo nije nikakav izbor. Ovo su izbori visokog rizika. Ovo je izbor na ivici noža i može se samo presjeći na dva dijela: konzervativci ili laburisti", rekao je Kameron.

Kampanja za parlamentarne izbore 7. maja zvanično će početi u ponedjeljak, kada će parlament biti razriješen. Istraživanja javnog mnjenja predviđaju da nijedna partija neće osvojiti većinu mjesta u parlamentu.

Lider opozicionih laburista Ed Miliband počeo je svoju kampanju juče, sa vrha londonke Orbit kule, sa obećanjem da će sačuvati Nacionalnu zdravstvenu službu, koja je u finansijskim problemima.

I Kameron je situaciju sa zdravstvenom službom proglasio jednim od prioriteta, obećavši da će omogućiti da ljudi imaju pristup ljekarima i bolnicama sedam dana u nedjelji.

(RTCG)

foto: Beta

Portal Analitika

Komentari (0)

Želite da podijelite Vaše mišljenje sa čitaocima? Napišite komentar i započnite diskusiju.

Nadimak za neregistrovanog korisnika
Napišite Vaš komentar
Ovaj sajt je zaštićen sa reCAPTCHA anti spam mehanizmom.Primjenjuju se Google politika o privatnosti i uslovi korišćenja . Vaš komentar se prvo šalje timu na odobrenje. Portal Analitika zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar, bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznijeta u komentarima ne odražavaju stavove redakcije.
Prijavi se Još uvijek nemate nalog? Registrujte se.