Društvo

Pažin novi član Sudskog savjeta

Crnogorski predsjednik Filip Vujanović proglasio je za člana Sudskog savjeta Zorana Pažina, kao ministra nadležnog za poslove pravosuđa. Pažin je za ministra pravde izabran prošle sedmice, na sjednici crnogorskog parlamenta. On je zamijenio Duška Markovića, koji je na istoj sjednici razriješen te funkcije.
Pažin novi član Sudskog savjeta
Portal AnalitikaIzvor

Vujanović je 1. jula prošle godine proglasio sastav Sudskog savjeta koji ima deset članova, a na čijem je čelu predsjednica Vrhovnog suda Vesna Medenica.

Članovi su sudije Vrhovnog suda Radoje Orović, Apelacionog suda Milić Međedović, Višeg suda u Podgorici Nataša Božović i Osnovnog suda u Podgorici Željka Jovović. Njih je na ove funkcije izbrala Konferencija sudova.

Skupština je za članove Sudskog savjeta izabrala Dobricu Šljivančanina, Lora Markića, Mladena Vukčevića i Vesnu Simović Zvicer. Član Savjeta je i ministar nadležan za poslove pravosuđa.

(MINA)

Portal Analitika

Komentari (0)

Želite da podijelite Vaše mišljenje sa čitaocima? Napišite komentar i započnite diskusiju.

Nadimak za neregistrovanog korisnika
Napišite Vaš komentar
Ovaj sajt je zaštićen sa reCAPTCHA anti spam mehanizmom.Primjenjuju se Google politika o privatnosti i uslovi korišćenja . Vaš komentar se prvo šalje timu na odobrenje. Portal Analitika zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar, bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznijeta u komentarima ne odražavaju stavove redakcije.
Prijavi se Još uvijek nemate nalog? Registrujte se.